Ion Uţă, dezamăgit de Teo: «M-a călcat în picioare»

CLIIMA20120605_0084_1.jpg

Medicul Ion Uţă (Foto: captură video Antena 1)
Citeste tot despre: 

Medicul Ion Uţă a fost extrem de dezamăgit că fiica lui nu l-a invitat la nuntă. El spune că Teo Trandafir l-a „călcat în picioare”.

Ion Uţă a declarat că Teo s-ar fi supărat că ar fi vorbit despre ea în mai multe interviuri acordate presei, în perioada în care vedeta TV era internată la Viena. Însă medicul se apără şi spune că nu spus niciodată nimic rău despre fiica lui.

„Nici eu nu înţeleg ce am făcut, de unde mi se trage. Ea zice că relaţiile s-au stins de mult, nu e aşa. Acum câteva luni îmi punea că mă iubeşte ca pe un soare. Mi-a reproşat că am vorbit cu presa. Nu am spus nimic rău despre ea... Vreau să vă explic. Nu am spus nimic cu intenţie rea. Nu am dorit să-mi fac reclamă. Sunt medic şi lucrez de 50 de ani în meseria asta, nu am de ce să mă afirm şi să-mi fac reclamă la televizor"
, a declarat  Ion Uţă, pentru emisiunea „Acces direct”, de la Antena 1.

Tatăl vedetei TV spune că a fost „călcat în picioare”, fără niciun motiv.

„E foarte greu să te trezeşti izbit în plin din nimic. M-a călcat în picioare”, a declarat medicul.

Întrebat de ce face această afirmaţie, Ion Uţă a explicat că a fost foarte deranjat de faptul că nu a fost invitat la nunta fiicei sale.

„Nu m-a chemat la nuntă, nu e suficient?”, a spus tatăl vedetei TV.

Ion Uţă a mărturisit că succesul fiicei sale l-a făcut extrem de fericit. El i-a urat să fie fericită alături de noul ei soţ, însă a spus că nu îi va cere iertare.

„Nu mă duc în genunchi să mă împac cu ea. De ce? Aş putea să fac asta, dar pentru ce? M-a făcut extrem de fericit, iar fericirea asta nu are cum să mi-o ia înpoi... Nu pot decât să le doresc din toată inima tot binele din lume. Dacă sunt ipocrit, Dumnezeu să mă trăsnească”
, a adăugat Ion Uţă.