Ion Manole crede că accidentul lui Petru Mircea nu a fost o întâmplare!

CLIIMA20120815_0073_1.jpg

Ion Manole si Petru Mircea

Click desktop articole 300x250 p1

Citeste tot despre: 

Click desktop articole 300x250 p2

Ion Manole este de părere că accidentul rutier suferit de Petru Mircea pe autostradă nu a fost o întâmplare, ci un semn divin.

În 3 august, soţul Mădălinei Manole, Petru Mircea, a rămas fără carnet. El a fost implicat într-un accident de maşină care s-a petrecut în centrul oraşului Călăraşi. Aflat la volanul maşinii sale, o Toyota, Petru Mircea nu a oprit la indicatorul "STOP" şi nu a acordat prioritate, motiv pentru care a intrat în plin într-o maşină condusă regulamentar de o tânără. Nimeni nu a fost rănit, doar maşina pe care fosta soţie o conducea a fost "şifonată.

Ion Manole, tatăl Mădălinei, susţine că "Dumnezeu nu doarme", iar ginerle lui nu va fi ocolit de probleme.

"Eu merg înainte cu credinţa în Dumnezeu pentru că, aşa cum am spus şi s-a interpretat greşit, Dumnezeu nu doarme şi pedepseşte pe fiecare după fapta sa.

Şi primele semne deja s-au dat. Apropo de semne, de la accidentul pe care l-a avut acum două luni, ginerele nostru nu a mai trecut de atunci pe la mormânt - îi este ruşine, probabil, să mai vină la mormântul soţiei sale - şi pare că nici nu se gândeşte să continue sau să înceapă lucrarea pe care trebuie să o facă la cimitir. Sper să reuşim noi să o facem" a spus Ion Manole pentru Ring.

Aşa arăta maşina lui Petru Mircea


Click desktop articole 580x400 p1

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5