Ion Iliescu, momente cumplite! Soţia sa a fost operată de urgenţă la Spitalul Elias din Capitală

Soţia lui Ion Iliescu, Nina, a fost internată, marţi, de urgenţă la Spitalul Elias, din Capitală, la secţia Cardiologie, potrivit România TV.

UPDATE 11.04: Starea soţiei fostului preşedinte Ion Iliescu, Nina Iliescu, este bună, la mai bine de 12 ore de la operaţia de colecist, a declarat miercuri, pentru Mediafax, directorul medical al Spitalului Elias din Bucureşti, dr. Dana Safta.

Nina Iliescu a fost mutată miercuri din blocul postoperator în salon, a spus Dana Safta.

"Toţi parametrii sunt foarte buni, va avea o dietă alimentară hidrică, conform protocolului pentru prima zi după operaţie", a precizat directorul medical.

Potrivit medicului Dana Safta, Nina Iliescu (84 de ani) a venit la spital marţi şi a fost diagnosticată cu colecistită acută. Ea a fost operată laparoscopic, fiindu-i scos colecistul.

Nina Iliescu ar mai putea rămâne internată două-trei zile, pentru supraveghere postoperatorie, a precizat Dana Safta.

Nina Iliescu s-a prezentat, marţi, la Spitalul Elias acuzând dureri abdominale. Soţia fostului preşedinte Ion Iliescu a fost operată de colecist, a declarat, pentru MEDIAFAX, directorul medical al unităţii sanitare, dr. Dana Safta. Intervenţia a fost realizată laparoscopic, ceea ce va permite o recuperare mai rapidă a pacientei. Nina Iliescu, diagnosticată cu colecistită acută, va fi nevoită să urmeze un regim special după această intervenţie.

Soţia lui Ion Iliescu are 84 de ani. Pe numele de fată Elena Şerbanescu, fosta Primă Doamnă a României s-a căsătorit, în 1951, cu Ion Iliescu. S-au cunoscut în liceu şi de atunci nu s-au mai despărţit. Nina Iliescu este de profesie inginer, cercetător ştiinţific în domeniul coroziunii metalelor.
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1