Ion Columbeanu, internat de două zile. Medicii nu i-au pus încă un diagnostic

CLIIMA20100213_0193_1.jpg

A lucrat o viaţă la Guvern

Ion Columbeanu se află în spital de două zile, unde a ajuns după ce a răcit zdravăn. Bătrânul de 88 de ani nu a primit încă un diagnostic, dar nu e prea îngrijorat.

Deşi e foarte slăbit şi abia rosteşte câteva cuvinte, e credincios, optimist şi nu se teme de ceea ce poate urma după această întâmplare neplăcută.

"Nu mi-e frică de moarte pentru că sunt copilul lui Dumnezeu. Trebuie să-i sărutăm mâinile şi picioarele, toţi de pe planeta Pământ, pentru cât a suferit Iisus după ce l-am crucificat", a spus tatăl lui Irinel, pentru ziarulring.ro.

Dacă pe mulţi bătrâni ajunşi pe un pat de spital nu îi mai caută nimeni, Ion Columbeanu este cât se poate de bine îngrijit atât de fiul lui, cât şi de personalul Spitalului Elias.

"Un adevărat staff are grijă de mine aici. În principal fiul meu, Irinel, se interesează de mine, vine mereu să mă vadă. M-a încurajat când a văzut că trebuie să vin la spital. A fost mereu alături de mine. E foarte înţelegător. În plus, o întreagă echipă de la Elias se ocupă de mine", a mai spus Ion Columbeanu.

Cu toate că e internat de două zile, Columbeanu senior nu a aflat care e exact diagnosticul lui, dar nici nu se îngrijorează prea tare din cauza asta.

"Nu prea vor să-mi spună medicii multe despre starea mea de sănătate. Nu mi-e teamă că ar putea să se întâmple ceva mai grav. Dacă mă fac bine, urmează să-mi mai fac planuri dacă mă mut la fiul meu sau nu", a mai spus tatăl afaceristului.