Ioana Popescu: „Am făcut sex cu Dani în poziţia curtezanei şi a dragonului"

Citeste tot despre: 

Topul jurnalistei care s-a culcat cu fotbalişti din primele două ligi ale ţării continuă. După Yssouf Kone, Tibi Bălan şi Răzvan Raţ, a venit şi rândul portughezului Dani, fost jucător la CFR Cluj şi actualmente component al echipei Iraklis Salonic. Acesta ocupă locul al şaptelea în clasament.

NU RATA

Ioana Popescu: «I-am făcut sex oral lui Raţ! A terminat exploziv!» VIDEO

Revista Star notează că Ioana l-a întâlnit pe Dani (foto jos) în urmă cu ceva ani, cei doi „intersectându-se" decisiv, într-un hotel, în 2009, înainte de un joc al CFR-ului la Bucureşti.

CLIIMA20100107_0172_1.jpg

A făcut Revelionul cu sora sa şi Dani

Dani şi soţia lui, Daniela, au împreună un băieţel (Rodrigo), născut în luna aprilie a acestui an. Dani şi sora lui Cadu de la CFR Cluj se cunosc încă din 2006

„Am început să vorbim în spaniolă, mai mult despre fotbal, şi, din vorbă în vorba, am realizat că îmi place de el. Era un bărbat frumos, fermecător, politicos, simpatic. A fost unul dintre puţinele momente în viaţa mea când nu mă interesa să ştiu prea multe despre bărbatul din faţa mea", a menţionat Ioana Popescu, conform revistei Star.

Ioana a fost impresionată de „scula" pe care a etalat-o portughezul la momentul decisiv. „Când şi-a pus prezervativul, am coborât cu privirea spre dotările lui, de care nu mi-am putut desprinde ochii! Este foarte frumos, bine dotat, chiar foarte bine dotat."

N-a contat că Dani trebuia să se odihnească pentru meciul de a doua zi. A făcut un maraton cu Ioana toată noaptea. „Am făcut dragoste până la epuizare. Cel mai mult mi-a plăcut poziţia dragonului, iar el a preferat poziţia curtezanei. A durat toata noaptea, abia spre ziuă am terminat, amândoi eram transpiraţi, dar satisfăcuţi."

CLIIMA20101110_0019_1.jpg

Ioana îşi continuă topul cu Dani

poziţia curtezanei

CLIIMA20100204_0144_1.jpg

”Pe ascuns”

poziţia dragonului

Totuşi, dacă omul a impresionat datorită dotării şi a evoluţiei în pat, Ioana l-a pus pe Dani pe 7 pentru că nu a învăţat nimic de la acesta. „Fără să fac schimb de idei, de concepte, de cunoştinţe. Este un bărbat frumos, dar cam fad. Aşa că i-aş recomanda lui Dani să citească nişte cărţi de la Gabriel Garcia Marquez!"

Citeşte şi

SUPER-PARODIE! Bianca îşi bate joc de ziarista Ioana Popescu - VIDEO

Scandal în direct! Andreea Tonciu şterge pe jos cu Ioana Popescu!


ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1