Ioana Ginghină şi-a făcut o cremă «miraculoasă» pentru ten iritat. Vezi cum arată!

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Ioana Ginghină este adepta trucurilor naturale de înfrumuseţare şi întreţinere. Vedeta apelează întotdeauna la ingrediente precum uleiuri, plante, ceaiuri pentru a-şi prepara diverse creme ce fac minuni pentru ten şi corp.

De data aceasta actriţa a descoperit o cremă specială pentru ten sensibil şi iritat. Soţia lui Alexandru Papadopol a postat reţeta produsului realizat în casă pe pagina personală.

"Mi-am făcut o cremă de noapte extraordinară pentru un ten sensibil, dar și pentru un ten ars de soare sau iritat sau uscat, un ten cu probleme.


Această combinație de ulei de aloe vera, ulei de gălbenele și unt de shea este foarte bună și pentru bărbații, care se irită la bărbierit. Această cremă îi va scăpa de multe probleme. Pentru pielea roșie de după epilatul cu ceară sau cu benzi epilatoare este iar foarte bună. Calmează și vindecă zona maltratată. Eu o folosesc ca și cremă de noapte, mai ales când e vânt afară, sau m-am bronzat sau am stat machiată toată ziua și tenul este cam uscat. O dau cu ea și pe Ruxandra o dată pe săptămâna și mai des când este nevoie, în zonele mai iritate .

Acum să vă spun și combinația. Ingredientele sunt: unt de shea 25 ml ( topit la bain marie)
- uleiul de gălbenele 10ml
- uleiul de aloe vera 10ml
- vit. E 30 picături.
Se combină după ce ați topit untul de shea, care trebuie să nu fie fierbinte atunci când adăugați celalalte componente. Lăsați 24 de ore pentru omogenizare și gata crema-unguent. Pentru cele cu tenul gras o recomand o zi da una nu, iar dacă rămâne tenul gras după ce ați folosit-o, îndepărtați surplusul cu un șervețel"
, a scris Ioana Ginghină pe blog.

Click desktop articole 580x400 p1

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5