Intră să vezi! Olivia Steer a dezvăluit cele trei alimente-minune pentru organism

Olivia Steer prezintă emisiunea "Doamne de Poveste", în fiecare duminică de la ora 16:30, la Acasă TV. Frumoasa soţie a juratului de la "Românii au talent", Andi Moisescu, a fost invitată în platoul Happy Hour. Aceasta a vorbit despre stilul de viaţă pe care l-a adoptat, renunţând la prepararea termică a alimentelor şi trecând la o dietă raw-vegan.

Acest stil de viaţă presupune ca toate alimentele consumate să nu fie prăjite, coapte sau fierte. Nu sunt permise decât legumele, fructele, nucile, seminţele, etc şi nu se mănâncă nici un pic de carne, lactate sau alte alimente de origine animală.

Cătălin Măruţă nu a reuşit să creadă că un om poate trăi numai din vegetale. Acesta a întrebat-o pe Olivia de cât timp nu a mai mâncat mici, iar răspunsul ei l-a lăsat mască.

"Dar eu mănânc mici. O să îţi pregătesc nişte mici din ciuperci, de o să juri că sunt mici. Le pun condimente specifice micilor şi apoi pun totul la deshidratat", i-a spus Olivia.

Soţia lui Andi Moisescu a adus în emisiune trei alimente nelipsite din meniul familiei: sfeclă, ardei iute, tinctură de propolis."Sucul de sfeclă este un aliment nelipsit de la noi din casă. Zilnic bem suc din ăsta", a explicat Olivia.

"Ardeiul iute este foarte bun pentru organism. Are un efect de cărăuş, scoate afară toate impurităţile din organism", a povestit aceasta.

"Tinctura de propolis este un antibiotic natural. Cu ea se tratează o mulţime de probleme de sănătate. Pentru început, se bea jumătate de linguriţă, într-o cantitate la fel de mare de miere", a declarat Olivia Steer.