INTERVIU Alexia din «Pariu cu viaţa» are un nou iubit: «Nu există persoană care nu să aibă accese de gelozie»

Veste proastă pentru fanii LaLa Band! Ultimul episod al serialului "Pariu cu viaţa", în care membrii trupei au rolurile principale, va fi difuzat la 5 iunie, de la ora 21.30, la PRO TV.

Alexia Talavutis, simpatica actriţă care îi dă viaţă Monicăi în serial, a vorbit cu reporterii Click! TV despre viitorul trupei LaLa Band, dar şi despre viaţa ei personală şi despre modul în care i s-a schimbat "universul" în cei doi ani de când pune "Pariu cu viaţa".

Serialul "Pariu cu viaţa" va ajunge la final. Se zvoneşte că după ultimul episod, LaLa Band se va destrăma şi fiecare dintre voi îşi va vedea de drum pe cont propriu. Ce ne poţi spune despre asta?

Ultimul episod din "Pariu cu viaţa" va fi difuzat la 5 iunie. Se zvonesc multe, însă din fericire vor rămâne doar zvonuri pentru că trupa LaLa Band nu se destramă. Chiar dacă unii dintre noi sunt implicaţi şi în alte proiecte, noi vom avea în continuare concerte, vom rămâne o trupă pentru că am crescut împreună, am învăţat multe, ne-am maturizat şi am pus un pariu acum doi ani. Aşadar şi prin urmare: LaLa Band continuă şi vă aşteaptă la concertul din 1 iunie, la Arenele Romane.

Cum te-ai maturizat în tot timpul petrecut alături de echipa LaLa Band?

Am căpătat mai multă încredere în mine şi dacă ar fi după mine aş da timpul înapoi şi aş lua-o de la capăt, ca să fiu sigură că nu am pierdut nimic din tot ce am învăţat în ultimii ani.       

Cum reacţionează lumea care te recunoaşte pe stradă?

Unii se bucură, alţii rămân blocaţi. Mă roagă să le dau un autograf sau să fac poze cu ei. E foarte plăcut atunci când îmi spun că le-am făcut ziua fericită.

Acum, că vei lua o pauză de la filmări, vei petrece mai mult timp cu iubitul tău? Ştiu că te iubeai de mai bine de doi ani cu un bărbat care nu e persoană publică şi căruia nu ai dorit să-i dezvălui numele.

Nu pot să vă spun asta, pentru că a fost. Şi pentru a nu se înţelege greşit, simt nevoia de o notă explicativă: el mai "este", dar nu mai "este" în viaţa mea. Nu mai suntem împreună de ceva timp, aşa că nu pot să răspund la întrebarea aceasta pentru că este clar: el le are pe ale lui, iar eu pe ale mele.

La 1 iunie va concerta cu LaLa Band la Arenele Romane

De ce v-aţi despărţit? A fost gelos pentru că te sărutai cu altcineva în serial?

Da, a fost gelos. Dar acum, serios, eu nu cred că există persoană în lumea asta care să nu aibă accese mici de gelozie... La unii se dezvoltă mai mult, la alţii mai puţin... totul este să le ţii sub control. Oricum, nu ăsta a fost motivul pentru care noi doi ne-am despărţit, ci pur şi simplu aşa s-a întâmplat. Suntem adulţi şi "show must go on" ("show-ul trebuie să continue", n.r.).

Să înţeleg că în acest moment Alexia este singură? Nu ai nici un bărbat în viaţa ta?

Am un iubit, dar vreau să păstrez discreţia.

Împreună cu părinţii ei, Alina şi Gabi

CLIIMA20130524_0096_1.jpg

De mai bine de doi ani, Alexia Talavutis face parte din trupa-fenomen LaLa Band (Foto: PRO TV / arhiva personală)

Să revenim la profesie. Cum va evolua cariera ta de acum înainte? Ce le pregăteşti fanilor?

Nu îmi place să mă proiectez în viitor. Ştiu doar că vreau să muncesc în continuare şi rezultatele vor apărea cu siguranţă. Am planuri, însă prefer să nu le dezvălui înainte. Sunt genul de persoană care tace şi face.Alexia are doar 22 de ani, însă e o femeie împlinită. Aceasta a terminat o facultate, iar în prezent e studentă la cea de-a doua, face parte din trupa-fenomen a momentului, LaLa Band, şi se pregăteşte intens pentru un mare concert la Arenele Romane, alături de colegii ei.

Face parte din trupa-fenomen LaLa Band

CLIIMA20130524_0095_1.jpg

De mai bine de doi ani, Alexia Talavutis face parte din trupa-fenomen LaLa Band (Foto: PRO TV / arhiva personală)


- S-a născut la 27 mai 1990, la Constanţa;
- Nu are fraţi sau surori;
- A terminat Liceul de Muzică "George Enescu" şi şi-a luat atestatul în Muzică Jazz, specialitatea R&B şi Gospel;
- A absolvit Facultatea de Artă Teatrală, secţia Arta Actorului, iar în prezent este studentă în ultimul an la Facultatea de Jurnalism, secţia TV şi Radio;
- A apărut prima dată pe sticlă la 6 ani, când a prezentat o emisiune în Constanţa, alături de tatăl ei: "Aveam rubricile mele speciale de care mă ocupam cap-coadă" ;
- La opt ani a început colaborarea cu MediaPro Pictures, făcând parte din echipa "Abracadabra";
- A ajuns să facă parte din LaLa Band în urma unui casting, la care s-a înscris în ultima zi, sfătuită de familie: "Bunica mea m-a anunţat. M-am înscris, pe Internet, în ultima zi";
- Dintre actorii din "Pariu cu viaţa", cea mai bună prietenă în viaţa de zi cu zi îi este Sore. Personajele lor din serial s-au cam certat, dar asta n-a schimbat cu nimic relaţia din viaţa reală;
- Corpul ei e 100% natural, nu are intervenţii chirurgicale;
- Părul ei este creţ natural şi îi ia 90 de minute ca să-l aranjeze: "Am un ritual foarte bine pus la punct. Toată operaţiunea durează cam cât te-ai uita la un film, adică 90 de minute";
- Cele trei lucruri care nu-i lipsesc niciodată din geantă, în viaţa de zi cu zi, sunt telefonul, o iconiţă şi rujul;
- În afară de muzică şi dans, e pasionată de modă;
- Adoră fructele de mare, dar detestă piftia;
- La micul-dejun obişnuieşte să mănânce lapte cu cereale şi un croissant;
- Cei mai mulţi bani îi investeşte în  cosmetice şi haine;
- A lansat 4 albume cu LaLa Band, iar la 1 iunie apare primul album care conţine doar piese originale, "LaLa Love Forever".

 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1