INTERVIU Actriţa Cristina Gavriloiu, din «Iubiri secrete»: «Prietenii mei spun că mi se potriveşte rolul negativ»

La numai 20 de ani, Cristina Gavriloiu gustă succesul din plin. Interpreta "Ioanei Mariş" din serialul "Iubiri Secrete" se bucură de apreciere din partea fanilor şi mărturiseşte că rolul Ioanei a adus-o în atenţia publicului.

Studentă în anul al II-lea la Facultatea de Drept, tânăra visează la o carieră în magistratură şi profită de fiecare clipă liberă pentru a fi alături de cei dragi. Toţi cei care o iubesc o pot vedea de luni până miercuri, începând cu ora 19.30, în sezonul 5 din "Iubiri Secrete",  la Prima TV.

Cine este Cristina Gavriloiu? Descrie-te în câteva cuvinte.

Cristina este o persoană obişnuită, studentă, fiică, iubită, prietenă şi actriţă într-un serial iubit de public.

Ce calităţi ai? Dar defecte?

Cum lauda de sine nu este încurajată, îi las pe cei ce ne urmăresc serialul să se exprime în privinţa calităţilor mele. Şi, credeţi-mă, sunt foarte darnici în a ne complimenta pe toţi, motiv pentru care le mulţumesc. În ceea ce priveşte defectele, le cunosc şi mi le asum. Sunt o persoană destul de încăpăţânată.

Cristina Gavriloiu şi Cătălin Stănciulescu sunt iubiţi şi în viaţa reală, şi în serial

Zoom
Cristina Gavriloiu e pasionată de actorie, dar şi de Drept Penal. Vrea să urmeze o carieră în magistratură (Fotografii: arhiva personală)

Cum ai intrat în televiziune?

Debutul pe micul ecran a avut loc din pură întâmplare. E o poveste destul de amuzantă, având în vedere că, timp de mai bine de un an, am refuzat cu încăpăţânare (am menţionat asta la defecte) să particip la un casting. Propunerea am primit-o întâmplător, de la o vecină foarte amabilă care, de fiecare dată când mă vedea intrând sau ieşind din bloc, reînnoia invitaţia, iar eu o refuzam politicos. Ulterior, având în vedere că aveam ceva timp liber la dispoziţie, am acceptat.    

Cine te-a susţinut pentru a face acest pas?

Nu am spus nimănui despre faptul că intenţionam să merg la casting, nici după ce am fost chemată la mai multe probe. Sunt o persoană foarte competitivă şi, având în vedere că era pentru prima dată când încercam să joc, nu eram sigură că voi reuşi. Prietenii şi familia mea au aflat după ce am primit rolul, iar reacţia lor a fost una pozitivă. M-au susţinut încă de la început.

Te regăseşti în acest rol?

Am vrut să primesc rolul Ioanei încă din momentul în care mi-a fost prezentat. Ioana este o tânără care a suferit, a iubit, a pierdut şi a câştigat, s-a transformat, a crescut în acelaşi timp cu serialul. Eu am crescut în acelaşi timp cu "Iubiri Secrete". Ioana este o parte importantă din viaţa mea. M-a ajutat să mă maturizez mai repede! Ioana are mereu un zâmbet şi un gând bun pentru cei ce suferă şi nu a înţeles lupta pentru putere din jurul ei.

La absolvirea liceului, cu cea mai bună prietenă, Ana-Maria

Zoom
Cristina Gavriloiu e pasionată de actorie, dar şi de Drept Penal. Vrea să urmeze o carieră în magistratură (Fotografii: arhiva personală)

Ce tip de rol crezi că ţi se potriveşte mai bine?

Prietenii, familia, echipa, toţi au fost de părere că mi se potriveşte rolul negativ, în ciuda faptului că nu are nici o legătură cu felul meu de a fi, în viaţa de zi cu zi. Îmi doresc să primesc roluri cât mai diverse.

Care e atmosfera pe platourile de filmare? Cum arată o zi din „Iubiri secrete"?

Pe platouri suntem acasă! Petrecem aici mai mult timp decât alături de familiile noastre. Aici muncim cu drag, uităm când trece timpul, râdem, ne serbăm împreună.  

Cătălin Stănciulescu e iubitul tău şi în viaţa de zi cu zi, şi în serial. Cum vă înţelegeţi?

Faptul că Ioana şi Andrei au o relaţie în film nu a avut nici o influenţă asupra poveştii noastre. În momentul în care cele două personaje s-au îndrăgostit, noi eram deja împreună de un an. Ne bucurăm că avem şansa să transmitem publicului sentimentele frumoase pe care le simţim! Atunci când suntem la filmări, avem o relaţie normală. Ne respectăm locul de muncă şi colegii!

În braţele mamei sale, Rodica

Zoom
Cristina Gavriloiu e pasionată de actorie, dar şi de Drept Penal. Vrea să urmeze o carieră în magistratură (Fotografii: arhiva personală)

În prezent, eşti studentă la Facultatea de Drept. Te vezi avocat? Vei renunţa la actorie?

Încă de mică îmi doream să devin procuror şi mi-am urmat visul! Sunt pasionată de Drept Penal şi îmi doresc o carieră în domeniu. Îmi place să joc şi mi-aş dori să le pot face pe amândouă, dar ştiu că va trebui să aleg. Sper doar să fac alegerea bună, la momentul potrivit.

Unde te vezi peste trei ani?

Dând examenul de admitere în barou sau magistratură. În ceea ce priveşte televiziunea, nu îmi fac planuri. Sunt curioasă şi deschisă oportunităţilor!

Deşi poate părea prematur, te-ai gândit vreodată la o familie? La copii? Îţi doreşti aceste lucruri?

Am crescut într-o familie minunată şi visez ca, la momentul potrivit, cu bărbatul potrivit, să mă căsătoresc şi să am un copil. Sunt lucruri pe care orice fată şi le doreşte.

Un mesaj pentru fanii tăi şi un sfat pentru tinerele care vor să ajungă acolo unde eşti tu...

Vă mulţumesc! În faţa avalanşei de laude, zâmbete şi îmbrăţişări, cuvintele sunt de prisos! Urmaţi-vă visul, oricât de nebunesc ar părea!

«Personajul din serial e o parte importantă din viaţa mea»

Cristina Gavriloiu are în spate doi ani de "Iubiri Secrete" şi nu se opreşte aici, actoria fiind una dintre pasiunile ei. În timpul liber găteşte, talent pe care l-a moştenit de la mama ei.

- S-a născut pe 29 aprilie 1992, în Hunedoara, judeţul Deva;
- Mama ei se numeşte Rodica, are 44 de ani şi este medic, iar tatăl său, Radu, are 50 de ani şi este inginer;
- A absolvit Colegiul Naţional "Matei Basarab" din Bucureşti; acum, e studentă în anul al doilea la Drept;
- A experimentat primul sărut în clasa a VIII-a, cu colegul său de bancă. De ceva timp, trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu Cătălin Stănciulescu, interpretul lui Andrei Mariş din "Iubiri secrete";
- Are o căţeluşă, rasa Golden Retriever, pe nume "Lady", de care este foarte ataşată;
- Este pasionată de actorie, design vestimentar şi lectură; cea mai recentă carte citită este Veronica Roth - Divergent;
- A învăţat să gătească de la mama sa, iar acum prepară o varietate de mâncăruri, de la cele mai simple până la sarmale, drob sau cozonac;
- Mâncarea preferată sunt macaroanele cu lapte;
- Deşi a primit complimente pentru aspectul său fizic, spune că nu ar accepta niciodată să pozeze nud.