Inna, vilă de 250.000 de euro în cartierul vedetelor

Finisaje de lux, cu piatră naturală şi lemn de stejar, 280 de metri pătraţi construiţi, curte imensă, trei dormitoare, două băi, bucătărie, dressing, living, terasă.

Vezi şi:

Inna se mută la Paris! Uite ce chirie exorbitantă plăteşte

Inna şi Jennifer Lopez poartă aceeaşi rochie! Cine arată mai bine?

Inna: «Nu am fost niciodată la cosmetică sau masaj»

Nu este un anunţ imobiliar, ci aşa arată cuibuşorul celor mai bine plătite vedete autohtone.

Click! vă invită să trageţi cu ochiul în complexul rezidenţial Swan Lake Village, din comuna Pantelimon (Ilfov), care s-ar putea numi mai degrabă cartierul vedetelor.

Acolo locuiesc în vile evaluate acum, pe criză, la 300.000 de euro, Andra şi Cătălin Măruţă, Andreea Bănică - Lucian Mitrea şi Smiley. Tot în Pantelimon, dar în afara complexului rezidenţial, mai găsim două case-VIP: pe cea a familiei Borcea şi vila Innei, achiziţionată de solistă la sfârşitul anului trecut.

Inna şi-a luat vilă de 250.000 de euro

La unele concerte din străinătate câştigă şi 40.000 de euro. La cele mai multe primeşte onorarii cuprinse între 10.000-15.000 de euro.

În ţară, nu o poţi avea la un spectacol fără 5.000 de euro, iar în noaptea de Revelion, pentru concertul de la Varşovia, a încasat 60.000 de euro.

Astfel, nu e de mirare că Inna a reuşit să câştige aproape 1 milion de euro în 2010, iar vila achiziţionată în toamnă în comuna Pantelimon nu a fost un efort financiar zdrobitor pentru ea.

CLIIMA20110129_0134_1.jpg

Inna şi-a luat vilă de 250.000 de euro

Construcţia este evaluată la 250.000 de euro şi se află la circa 400 de metri de complexul rezidenţial Swan Lake Village.

Nu ştim însă cât apucă vedeta să locuiască în comuna Pantelimon, având în vedere programul ei foarte încărcat. De pe 19 februarie şi până pe 12 martie, solista va sta la Paris, într-un apartament închiriat, pentru că are o serie de concerte în Franţa.

Borcea, palat de un milion de euro!

Cine-i cel mai tare din parcare în comuna Pantelimon? Cristi Borcea, evident, a cărui vilă se distinge de la o poştă.

CLIIMA20110129_0136_1.jpg

Borcea, palat de un milion de euro!

Boss-ul de la Dinamo locuieşte cu familia într-un adevărat palat, care înainte de criză era evaluat la ameţitoarea sumă de 1 milion de euro. Cristi Borcea are şi la Miami o locuinţă, un luxos apartament cu vedere la Ocean, în valoare de 650.000 de dolari.

Andreea Bănică şi Lucian Mitrea au opt proprietăţi

În cei peste 12 ani de carieră, Andreea Bănică a strâns bani cu nemiluita şi, în loc să-i risipească, i-a investit în imobiliare.

Acum, solista şi soţul ei, Lucian Mitrea, au ajuns să deţină opt proprietăţi, cea mai nouă achiziţie fiind vila de 300.000 de euro din comuna Pantelimon, în care s-au mutat înainte de nuntă, în 2008.

CLIIMA20110129_0135_1.jpg

Andreea Bănică şi Lucian Mitrea au opt proprietăţi

Andreea mai are o vilă în Eforie Sud, una în Eforie Nord, 3 apartamente şi 2 garsoniere în Bucureşti. În complexul în care locuiesc acum, soţii Mitrea-Bănică sunt vecini cu bunii lor prieteni, Andra, Măruţă şi Smiley.

Vezi şi:

Andreea Bănică se ceartă zilnic cu soţul ei, Lucian

VIDEO Andreea Bănică îşi arată sânii pe scenă

Andra şi Măruţă, nemulţumiţi de parchet

Prezentatorul emisiunii "Happy Hour" şi soţia sa, Andra, au aşteptat mult şi bine până când să se mute în vila de 300.000 de euro din complexul rezidenţial „Swan Lake Village".

CLIIMA20110129_0137_1.jpg

Andra şi Măruţă, nemulţumiţi de parchet

Cei doi au achiziţionat imobilul în 2007, însă s-au instalat abia în 2009, înainte de Crăciun. „Am tot refăcut diverse lucruri, ca să fie exact pe gustul nostru. De exemplu, parchetul l-am schimbat de două ori", declara Andra, la vremea aceea, pentru Click! Cei doi au amenajat deja camera băieţelului, Andra fiind înărcinată în luna a şaptea.

Smiley şi-a făcut studio acasă

Tot în cartierul-VIP din comuna Pantelimon s-a refugiat si simpaticul Smiley. Solistul câştigă suficient cât să-şi permită o vilă luxoasă şi, după ce ani buni a împărţit chiria cu fraţii Moga, iată că a venit vremea să-şi facă un cămin al lui.

CLIIMA20110129_0138_1.jpg

Smiley şi-a făcut studio acasă

Cu 4.000 de euro onorariu la un concert, Smiley a strâns repede banii de casă, iar mai nou şi-a făcut acolo şi studioul de înregistrări. Unde mai pui că este vecin şi cu impresarul lui, Lucian Mitrea, aşa că afacerile se pot discuta în curte, la un grătar.

Mai citeşte şi:

Andra, acuzată de plagiat de un magician! Află de ce! - VIDEO

Andra şi Măruţă n-au făcut camera copilului încă

Andra şi Măruţă, din Dubai direct la ginecolog - FOTO

Smiley: «Nu sunt pregătit să devin tată»

Laura Cosoi: «Smiley este un profesionist»