Incredibil! A reuşit performanţa să facă Revelionul cu fosta soacră, fosta nevastă, băieţelul lor, fiica din altă relaţie şi iubita actuală

Credeaţi că doar în filme se poate întâmpla o sărbătoare în familie în formulă atât de extinsă? Ei bine, este posibil şi în showbiz-ul românesc.

Vedeta care a reuşit aşa ceva se numeşte Luis Lazarus, gazda emisiunii "Pe bune" de la Look TV. De câţiva ani, Justiţiarul se luptă din greu să fie aproape de copiii lui, Ana-Beatrice si Luis-Andrei, în orice condiţii şi cu orice preţ. Chiar dacă acest lucru implică adevărate acrobaţii în viaţa de familie.

Cu ocazia Anului Nou, Lazarus s-a aflat într-o situaţie mai delicată ca niciodată. Iubita lui, Goddess Andreea, recent premiată pentru cel mai spectaculos debut în muzică, a preferat să fie lângă Luis în loc să alerge toată noaptea după concertele obişnuite de Revelion. În acelaşi timp, realizatorul TV a vrut să stea neapărat cu ambii copii. Aici a intervenit partea sensibilă.

Lazarus şi cei doi copii, Ana şi Andrei

Fosta nevastă lui nevastă, Antoanela Lazarus, nu s-a despărţit de băieţelul pe care îl au împreună, asa că a fost şi ea prezentă. Aşa cum a fost de faţă şi Victor, actualul bărbat din viaţa Antoanelei, ca şi fosta mamă soacra a lui Lazarus.

"M-am despărţit de fosta soţie în condiţii civilizate, am rămas în relaţii bune, amicale. Am mai petrecut şi Paştele împreună, aşa că nu e o premieră", a explicat situaţia Luis Lazarus, pentru Click.ro.

Singura absentă a fost Alina, femeia cu care omul de televiziune o are pe micuţa Ana.

Goddess Andreea, într-o ipostază sexy.

Petrecerea de Revelion s-a desfăşurat la hotelul "Piatra Mare" din Poiana Braşov, deţinut de omul de afaceri Ioan Neculaie, finanţatorul de la FC Braşov. De altfel, pe parcursul nopţii, Lazarus şi Neculaie au schimbat impresii de câteva ori, în momentele în care nu era alături de fosta soţie, iubitul acesteia, fosta soacră, actuala iubită şi cei doi copii.ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1