Încotro se îndreaptă Pro TV? Uite ce spune Andra despre eventuala plecare din trust

CLIIMA20140505_0187_1.jpg

Într-un singur an, Andra şi Cătălin Măruţă adună numai din reclame 345.000 de euro

Disponibilizările masive şi plecările unora dintre vedete au indus ideea că Pro TV se află într-o perioadă dificilă din punct de vedere economic. În condiţiile în care soarta show-ului "Românii au talent" este neclară, s-a pus în discuţie şi soarta Andrei.

Cântăreaţa şi soţul ei, Cătălin Măruţă, sunt două nume de primă mână ale Pro TV-ului rămase pe poziţii. Şi aşa va fi cel puţin în viitorul apropiat, ne dă de înţeles Andra.

"Nu s-a schimbat nimic, rămân la Pro TV. Deocamdată nu e vorba să plec de aici. Când se va pune problema, voi anunţa", a declarat artista pentru ziarul Ring.

Andra va apărea alături de Andi Moisescu şi Mihai Petre vineri seară la "Românii au talent" pentru ultima oară în acest sezon. Finala show-ului începe la 20.30, pe Pro TV.

În ultimele luni, de la postul amintit au plecat vedete precum Loredana, Horia Brenciu, Ştefan Bănică şi producătorul Mona Segall. În urmă cu o săptămână, departamentul de PR al trustului a fost restructurat cu forţa, iar de la Acasă TV au fost daţi afară 30 de oameni, printre care prezentatorii Dan Cruceru şi Ioana Maria Moldovan.