Încearcă din răsputeri să se adapteze la noua viaţă. Adelina Chivu: «Vreau ca Cristi să-şi găsească drumul»

CLIIMA20131129_0216_1.jpg

Familia nu l-ar mai vrea pe teren

Cristi Chivu a decis să se retragă din fotbal, iar el şi soţia sa, Adelina, s-au stabilit în România, alături de fetiţele lor.

Familia fotbalistul face eforturi pentru a se adapta la noua viaţă, iar Adelina şi Cristi recunosc că cele mici sunt convinse că sunt în vacanţă şi vor să revină la Milano, unde au locuit până acum. Totuşi, Adelina nu se harazdează şi ştie că fetele vor înţelege la un moment dat că România e noua lor casă, mai ales că s-au integrat perfect la grădiniţă.

"Cele mici fac foarte bine, suntem ocupaţi săptămânile astea cu serbările. Da, sunt la grădiniţă, şi-au făcut prieteni, ele sunt fericite", a spus Cristi Chivu, conform romaniatv.net.

"Cele mici încă cred că suntem în vacanţă şi că o să ne întoarcem în vacanţă, ele cred că Milano e casa lor. Aici se distrează foarte tare. O să înţeleagă la un moment dat că aici suntem acasă", a declarat Adelina.

Soţia lui Chivu are şi o mare dorinţă, îşi doreşte ca soţul ei "să-şi găsească drumul şi să fie la fel de fericiţi ca până acum"