Împăcaţi-vă, dacă suferiţi atât de mult!

CLIIMA20121124_0005_1.jpg

Noiembrie 2012 Anda Adam şi Victor Slav s-au despărţit de două săptămâni şi par foarte abătuţi de atunci (FOTO: SORIN PUIU)

Declară că s-au separat de comun acord şi au trecut cu bine şi peste prima întâlnire de după separare. Totuşi, în realitate, Anda Adam şi Victor Slav suferă foarte mult unul după altul. Cel puţin aşa reiese din imaginile surprinse cu cei doi după despărţirea de acum două săptămâni.

„Ne-am dat seama că e mai bine aşa. Au fost foarte multe interpretări. S-a spus că eu l-am dat afară din casă, că el  şi-ar fi luat lucrurile de la mine când eu eram la un concert. Sunt minciuni. Noi am căzut de comun acord să ne despărţim, că e mai bine aşa. Am rămas în relaţii foarte ok, pentru că aşa e normal între doi oameni civilizaţi", a declarat Anda joi seară, pentru emisiunea „WOWbiz" de la Kanal D.

CLIIMA20121124_0006_1.jpg

Noiembrie 2012 Anda Adam şi Victor Slav s-au despărţit de două săptămâni şi par foarte abătuţi de atunci (FOTO: SORIN PUIU)

Totuşi, nici unul dintre cei doi nu pare, în realitate, împăcat cu despărţirea după relaţia de şase ani. Când nu ştiu că sunt fotografiaţi, atât Anda, cât şi Victor îşi arată adevărata faţă: sunt foarte trişti şi abătuţi.

2010 Relaţia dintre solistă şi vedeta PRO TV părea că va conduce spre o căsnicie

CLIIMA20121123_0072_1.jpg

2010 Relaţia dintre solistă şi vedeta PRO TV părea că va conduce spre o căsnicie

Zilele trecute, Anda Adam a fost surprinsă de fotoreporterii Click! în compania a doi bărbaţi, cu care a avut, probabil, o întâlnire în interes profesional. Cei doi au fost atenţi cu solista şi cât a stat de vorbă cu ei Anda strălucea. Însă, de îndată ce a rămas singură, pe chipul artistei s-a afişat imediat tristeţea.

Numai ea ştie ce o preocupa, dar sigur era şi Victor în gândurile ei, căci prea era abătută. Aceeaşi expresie tristă se citeşte şi pe chipul prezentatorului rubricii „Vremea" de la PRO TV, de câte ori este surprins singur, după despărţirea de Anda. Când s-a mutat în noul bloc din zona Decebal, Victor Slav nu părea deloc fericit.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1