Ilinca Vandici, uşor de cucerit: «Ce nu puteam ierta acum trei ani, azi aş putea măcar trece cu vederea»

CLIIMA20120926_0032_1.jpg

Ilinca Vandici (foto:Facebook)
Citeste tot despre: 

Ilinca Vandici a vorbit într-un recent interviu despre viaţa sentimentală şi a recunoscut că în ciuda faptului că este singură nu exclude posibilitatea de a începe o relaţie nouă.

Iar bărbatul ideal pentru ea nu are nevoie de prea multe calităţi, mai ales că prezentatoarea TV recunoaşte că a învăţat să treacă cu vederea unele greşeli pe care partenerul le-ar putea face în cuplu.

"Bărbatul ideal este cel care ştie cu adevărat să iubească, matur şi responsabil, care ştie ce vrea, care nu e influenţabil şi pentru care femeia de lângă el rămâne mereu cea mai bună, mai frumoasă şi mai cuminte! Nu ştiu ce ar trebui să facă un bărbat ca să mă cucerească. Ar trebui să fie el, să aibă personalitate şi să-mi demonstreze că merită dragostea mea.

Odată cu trecerea timpului, am realizat că ce nu puteam ierta acum trei ani, azi aş putea măcar trece cu vederea. O umilinţă, o dezamăgire mare cred că m-ar afecta atât de mult încât nu aş putea suporta şi ierta. Însă nu ştiu niciodată ce se poate întâmpla, cum mă pot transforma în următorii ani. Aş prefera totuşi să nu fiu nevoită să iert" a spus Ilinca, pentru Ring.

Vedeta recunoaşte totodată că dacă ar avea un copil s-ar simţi împlinită şi că visează să devină mămică la un moment dat.