A ieşit fum după Pamfile!

CLIIMA20140411_0123_1.jpg

Mădălina Pamfile s-a distrat cu fetele până dimineaţa (Fotografii: Bellagio)

Mădălina Pamfile e fierbinte! Pe unde trece sar scântei şi iese fum. Asta ne-a dovedit-o şi, ieri dimineaţă, când clubul unde şi-a serbat ziua de naştere a fost la un pas să ardă din temelii.

A împlinit 21 de ani şi a dat un chef de pomină. Mădălina s-a distrat până în zorii zilei la Clubul Bellagio, din Capitală, alături de focoasele Adriana Mitran, Andreea Podărescu, Ella, sosia Biancăi Drăguşanu şi vedetele Playboy Roberta, Ştefania, Mădălina Urloiu, Adelina Nica şi Raluca Dumitru.


A primit cadouri unul şi unul, dar şi buchete de flori im­presionante. Invitaţii au consumat băuturi fine şi mâncăruri pe măsura evenimentului. Imediat ce pe­­trecerea s-a terminat, lo­calul, care se află la parterul unui bloc de pe Şos. Ştefan cel Mare, a fost cât pe ce să ardă ca o torţă. Un scurt circuit la instala­ţia electrică s-a produs în spatele tavanului fals, de unde au început să iasă va­luri de fum. Personalul clubului, rămas să strângă după petrecăreţi, a sunat la 112. Chiar şi locatarii din bloc s-au speriat când au simţit mirosul de ars.


"Apelul a venit la ora 9.00. Trei maşini de stingere cu apă şi spumă, un echipaj de descarcerare şi unul de prim ajutor au fost trimise la faţa locului. Incendiul a fost lichidat repede, întrucât a fost doar fum, fără flacără deschisă", ne-au declarat cei de la ISU Bucureşti.

CONSTANŢA. Trei fete au ars de vii la clubul «Beirut»

Tragedia care a avut loc, sâmbăta trecută, la Constanţa a şocat o ţară întreagă. Un incendiu violent a cuprins restaurantul cu specific libanez „Beirut".


Localul a fost evacuat, însă două dansatoare de 23 şi 24 de ani şi o cântăreaţă de 22 de ani, aflate în vestiar, la mansarda clădirii, nu au reuşit să se salveze şi au ars de vii. Ancheta a scos la iveală faptul că localul nu avea autorizaţie de funcţionare, instalaţiile electrice nu mai fuseseră controlate de mai bine de patru ani, iar fetele lucrau fără contracte de muncă.

Clubul Bellagio din Capitală a fost înecat de fum. Ce spun pompierii

Acesta este singurul loc în care Mădălina Pamfile simte că «evadează»


ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1