Huidu nu a derapat! Avea 87 km/h!

Citeste tot despre: 

Adevărul începe să iasă la lumină în cazul accidentului pe care l-a provocat Şerban Huidu anul trecut şi în urma căruia au murit trei oameni.

În octombrie 2011, realizatorul TV le declarase judecătorilor că nu mai ştie cu ce viteză rula şi că a derapat.

Pe 16 octombrie 2011, în Timișul de Sus, Şerban a intrat pe contrasens şi a lovit în plin  o Dacia Logan. Trei oameni au murit în urma impactului

CLIIMA20120325_0107_1.jpg

Pe 16 octombrie 2011, în Timișul de Sus, Şerban a intrat pe contrasens și a lovit în plin o Dacia Logan. Trei oameni au murit în urma impactului

Păi, cum era să spună că avea 87 km la oră, în condiţii de carosabil ud, aşa cum arată expertiza tehnică?

Mai mult, în urma măsurătorilor, experţii au decis că maşina condusă de Huidu nici măcar nu derapase!

Un lucru este cert: una a declarat Şerban Huidu, în data de 21 octombrie 2011, atunci când a fost audiat la Judecătoria Braşov, alta demonstrează expertiza tehnică efectuată în dosarul accidentului provocat de el, la Timişul de Sus.

Au murit trei oameni atunci, deoarece maşina condusă de Huidu a intrat pe contrasens şi a izbit puternic automobilul în care se aflau aceştia.

Nimeni nu spune că nu-i pare rău, însă, diferenţele care apar între declaraţia lui şi rezultatul expertizei tehnice arată că Huidu încearcă să găsească circumstanţe atenuante pentru a scăpa cu o pedeapsă cât mai mică.

„Nu mai ştiu ce viteză aveam. Am derapat", asta le-a spus realizatorul TV judecătorilor, la câteva zile de la tragedie.

Este posibil să nu fi ştiut cu exactitate viteza, însă, este imposibil să nu fi ştiut că rula cu mult mai mult decât viteza legală pe acea porţiune de drum, respectiv 50 km/h.

Tocmai de aceea a evitat un răspuns concret. Expertiza tehnică a scos, însă, la iveală faptul că Huidu avea 87 km la oră.

Mai mult, aceeaşi expertiză arată că vedeta tv nu a derapat atunci când a intrat pe contrasens şi s-a izbit de autoturismul Dacia Logan.

„Una dintre concluziile expertizei este aceea că nu a pătruns pe contrasens din cauza derapajului.

Totodată, s-a stabilit că Şerban Huidu este cel care a generat starea de pericol, pentru că a intrat pe contrasens în totalitate, pe sensul de mers al autoturismului Dacia Logan care circula din direcţia Braşov-Predeal", a spus Ioan Bucur Borcoman, avocatul familiei Balog.

De ce a intrat vedeta pe contrasens?

În dosar există mai multe supoziţii:

- viteza a fost prea mare având în vedere că şoseaua era umedă, iar Şerban nu a mai putut controla maşina;

- Şerban Huidu a tăiat curba intenţionat pentru a nu încetini;

- a întors capul la copiii săi care cântau pe bancheta din spate şi a pierdut controlul volanului.

Trei oameni au murit

Potrivit procurorilor, în 16 octombrie 2011, Şerban Huidu a provocat un accident pe DN 1, în dreptul kilometrului 149, din direcţia Predeal spre Braşov, după ce, din cauza neadaptării vitezei maşinii la condiţiile de drum, respectiv carosabil ud, a intrat pe contrasens, unde s-a ciocnit cu o Dacia Logan ce venea din sens opus.

CLIIMA20120325_0108_1.jpg

Trei oameni au murit

În urma impactului, trei persoane ( Magda Drăghici, Ion Garbiş, Ştefan Lungu Balog) aflate în Dacia Logan au murit.

Potrivit raportului medico-legal, moartea celor trei persoane a fost violentă, fiind cauzată de hemoragii interne şi externe, consecutive, în principal din cauza rupturilor de organe interne.


ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1