Horia Brenciu: «Voi deveni tată, dar îmi păstrez admiratoarele»

Horia Brenciu (40 de ani) este în al nouălea cer de fericire după ce iubita lui, Alice Dumitrescu (44 de ani), l-a înştiinţat că va deveni tată de fată.

Cântăreţul a recunoscut că a fost puţin egoist la aflarea veştii şi că a vrut să ţină doar pentru el bucuria.

"Mai întâi, recunosc, am fost puţin egoist şi m-am bucurat pentru mine! Aici, aşteptarea şi-a spus cuvântul...

Apoi am fost fericit pentru Alice! Şi nu în ultimul rând, m-a luat un val teribil de emoţie pentru tata care nu m-a bătut niciodată la cap să-i fac un nepot, dar am simţit că ar vrea asta din toată inima", a declarat Brenciu, pentru Click!

Cu toate că va deveni tată şi se va şi căsători cu Alice, în curând, artistul ştie că este unul dintre cei mai râvniţi bărbaţi din showbiz şi n-are de gând să le distrugă visele admiratoarelor lui.

"Dramatic, nu-i aşa? Fanii de sex feminin nu-şi vor lua niciodată «adio» de la mine. Mai ales că am încă multe surprize să le fac!

Când spun asta, mă bazez pe experienţa personală... Şi mie îmi place Angelina Jolie, dar n-am încetat să-i urmăresc filmele chiar dacă s-a căsătorit cu Brad Pitt şi are vreo şase copii", ne-a mai spus el.

Medicii i-au spus iubitei lui Brenciu, însărcinată în cinci luni, că vor avea o fetiţă, însă pentru artist nu asta contează.

"Indiferent ce va veni pe lume, o să-l iau în braţe şi-o să-i adresez întrebarea anului: „Who's your daddy?".


 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1