Grig Chiroiu, 7 dormitoare în 7 stiluri

Totul, în viaţa actorul Grig Chiroiu, se învârte în jurul cifrei şapte. Prima pensiune, „Noel", a inau­­gurat-o la data de 07.07.2007. Cifra i-a purtat noroc, astfel că, superstiţios, şi porţile celei de-a doua pensiuni, pe care a numit-o „Seven", le-a deschis tot pe 07.07, doar că în anul 2012.

„M-am lăsat condus şi de această dată de cifra norocoasă, şapte. Reprezintă atât ziua mea de naştere, cât şi data căsătoriei, pentru a păşi cu dreptul şi a ne merge bine. Pensiunea Seven (n.r. şapte) este situată tot în Olăneşti, doar că mai departe de forfota oraşului, într-o zonă mai retrasă, înconjurată de dealuri, o livadă de meri, râul şi multă linişte", spune Grig, alias Pupăza din Trăsniţii (Prima TV).

Aşa cum îi spune şi numele, pensiunea Seven are 7 dormitoare, fiecare având povestea lui de inspiraţie internaţională. Şi povestea începe la parter, cu „Siesta", care face parte din camera „Spania". La etaj este „Orhideea Thai", adică o cameră în stil thailandez. A treia poveste este „Narghilea Aladin", camera orientală unde, cei pasionaţi de narghilea pot găsi una în cameră. Al patrulea dormitor, „African Bamboo", spune povestea Africii, al cincilea - camera Anglia numită „London, my love". A şasea cameră este una romantică, franţuzească, numită „La vie en rose", iar ultima, camera Hawaii, numită „Aloha".

„Orhideea Thai”, camera thailandeză

„Narghilea Aladin”, camera orientală

Afară, pensiunea are foişor, piscină, teren de fotbal/tenis/baschet, loc de joacă pentru copii


Aşa cum v-aţi dat seama, fiecare are o amenajare aparte. Spania este gândită într-o atmosferă mediteraneană, cu un salon de baie cu cadă jacuzzi şi TV, Thailanda are mobilier din zambilă de apă, camera orientală are şezlonguri în care te poţi legănă în lumina difuză a lămpilor lui Aladin, Africa are mobilier din bambus, vedeta fiind baldachinul.

Camera Anglia este un apartament compus din dormitor şi living, cu tapet în motive regale şi tablouri cu simboluri londoneze, Franţa este o cameră romantică scăldată în trandafiri, iar în Hawaii eşti întâmpinat cu tradiţionalele ghirlande. De toate aceste amenajări s-a ocupat soţia lui Grig, Rodica.

«Aici este a doua mea casă»

Grig merge la Olăneşti de câte ori are ocazia şi mărturiseşte că acolo este, practic, a doua lui casă. „Facem focul la şemineu, iarna, iar primăvara şi vara grătare în curte şi relaxare la umbra merilor.Fetiţa mea, Adina, are camera Franţa, Mihnea camera Hawaii, iar eu şi soţia camera Anglia. Copiii sunt foarte fericiţi aici pentru că fac mult sport, joacă fotbal şi tenis pe terenurile din curte, vara se bălăcesc la piscină. Aici este oaza noastră de linişte şi relaxare în weekenduri şi în vacanţe", mărturiseşte Grig Chiroiu.

Cum în această perioadă, la Prima TV, vedete îndeplinesc dorinţe
telespectatorilor, în cadrul campaniei „Pune-ţi o dorinţă!”, îi poţi
cere lui Grig o noapte într-una din cele 7 camere ale pensiunii sale.