«Gorila» lui Salam l-a caftit pe impresarul manelistei Denisa

CLIIMA20121125_0073_1.jpg

Bătăuşul e bodyguardul manelistului (Foto: Click!)
Citeste tot despre: 

Au avut parte de o bătaie pe cinste taman în aeroport! Sâmbătă dimineaţă, cântăreaţa de manele Denisa şi impresarul ei, Liviu Dovleac, au trecut prin momente pe care nu le vor uita prea uşor.

 În vreme ce se aflau în sala de aşteptare a Aeroportului Otopeni, pentru o cursă spre Italia, chiar sub ochii forţelor de ordine şi ai zecilor de călători, un individ care îl însoţea pe  Florin Salam s-a năpustit asupra bărbatului şi l-a luat la bătaie, conform ştirileprotv.ro.

"A venit un membru din formaţia lui Florin Salam şi s-a năpustit asupra vărului şi impresarului meu. Nu ştiu, probabil avea ceva în mână, că l-a lovit dur în zona feţei. Într-o fracţiune de secundă s-a umplut de sânge",  a declarat Denisa, pentru ştirileprotv.ro.

"Agresorul a declarat că a vrut doar să se răzbune, pentru că în trecut a primit şi el de la ceilalţi câţiva pumni. Individul a fost reţinut pe moment de poliţişti, dar cum victimele nu au depus plângere, a fost lăsat să plece. Salam nu a putut fi contactat până la închiderea ediţiei.