Giulia Anghelescu s-a decis: ce spune despre divorţul de Vlad Huidu

CLIIMA20111008_0191_1.jpg

Giulia Anghelescu şi Vlad Huidu
Citeste tot despre: 

Giulia a vorbit în cadrul ediţiei de luni a emisiunii „Agentul VIP" despre zvonurile referitoare la divorţul de Vlad huidu. Cântăreaţa a spus că deşi au o relaţie ce poate fi percepută de mulţi ca fiind atipică, ea şi soţul ei se înţeleg foarte bine şi sunt mai apropiaţi ca oricând.

Invitată în platoul emisiunii „Agentul VIP", Giulia a dezminţit informaţiile potrivit cărora ar fi la un pas de divorţ. Cântăreaţa a spus că totul a pornit de la faptul că ea şi soţul ei au decis să petreacă un timp separat, împreună cu prietenii. Vedeta spune că mariajul lor funcţionează după nişte „reguli" puţin mai atipice, dar că timpul petrecut separat i-a apropiat mai mult ca oricând.

„El a vrut foarte mult să-şi petreacă zilele sale libere cu gaşca lui de prieteni şi eu mi-am dorit să-mi petrec zilele libere cu gaşca mea de prietene. Fiecare lucru pe care l-am făcut separat a fost pentru bucuria noastră ca indivizi. Suntem două persoane care şi-au unit destinele, care se iubesc foarte mult, dar care simţim din când în când nevoia să fim cu prietenii noştri separat. În viaţă, dacă e să se întâmple să te înşele se poate întâmpla oricum. Avem o relaţie modernă şi uneori avem nevoie de astfel de escapade. Consider că într-o relaţie, indiferent de situaţie, e nevoie de libertate. Indiferent, dacă am fost certaţi o zi sau două, revederea a fost extrem de frumoasă şi pasională", a spus Giulia.

Zoom
Giulia

Întrebată despre tânăra cu care Vlad Huidu a fost surprins pe motor, cântăreaţa a lămurit şi acest aspect: „Este iubita celui mai bun prieten al lui Vlad. Noi 4 ne ştim de foarte mulţi ani şi avem o prietenie foarte bună. Şi soţul meu şi iubita prietenului lui au încrederea mea".

Giulia a spus că după ce s-au revăzut după pauza de câteva zile, ea şi soţul ei s-au aşezat la masă şi au discutat, seara terminându-se într-o notă foarte pasională. Artista a spus că şi-ar dori ca relaţia pe care o are cu soţul ei să rămână pentru toată viaţa exact cum este în acest moment.

„Ne-am pus la masă, am băut un pahar de vin şi am realizat că pauza aceasta ne-a apropiat foarte tare şi ne-am petrecut seara ca un cuplu. După seara asta, am lăsat de la mine şi am zis că poate să meargă din când în când cu motorul. După toate cele întâmplate, noi ne-am apropiat foarte mult. M-a deranjat foarte tare că s-a ajuns atât de repede la divorţ, pentru că nu s-a pus niciun moment o asemenea problemă. Cred că sarea şi piperul nu trebuie să lipsească dintr-o relaţie, dar nu trebuie să fie nimic exagerat. Găştile noastre s-au întâlnit în club. Dacă relaţia noastră o să rămână toată viaţa aşa cum este acum, eu voi fi foarte fericită. La un moment dat, noi am stat despărţiţi un an şi ceva. Faptul că acum am luat pauză trei zile este nesemnificativ. În pauza lungă ne-am dat seama că ne iubim şi vrem să fim împreună pentru toată viaţa. În pauza mică, ne-am dat seama că trebuie să fim mai înţelegători, că trebuie să avem grijă de fetiţa noastră, care este cel mai important membru al familiei noastre", a conchis aceasta.