Gina Pistol: «Vreau să apar iar în Playboy»

Citeste tot despre: 

De când e fără iubit, frumoasa Gina Pistol (30 de ani) se gândeşte intens la un nou pictorial în revista iepuraşului cu papion. Vedeta a apărut deja goală de trei ori în celebra publicaţie şi recunoaşte că datorită acelor pictoriale a devenit celebră. Acum vrea ca bărbaţii să viseze din nou la formele ei apetisante.

Gina Pistol recunoaşte că fotografiile nud din revista Playboy au propulsat-o în carieră şi nu a regretat nici o clipă că a pozat dezbrăcată. Blonda a apărut în trei pictoriale incendiare în revista iepuraşului cu papion, care au încins imaginaţia bărbaţilor şi chiar se gândeşte să mai renunţe la haine încă o dată.


„Acele fotografii au fost rampa mea de lansare, recunosc asta. Am pozat de trei ori şi aş poza şi a patra oară. De ce nu? Îmi place să fiu admirată de bărbaţi. Ştiu că sunt fantezia bărbaţilor şi îmi place asta", a declarat vedeta la emisiunea „Conferinţa de presă" de la Antena 2.


„Am pozat de trei ori între anii 2000 şi 2006, nici măcar nu mai ştiu exact când. De atunci, am tot primit oferte, chiar multe, să apar iar în Playboy şi mă gândesc serios să acceptat", a declarat Gina Pistol, pentru Click!

S-a iubit şapte ani cu libanezul Nicola


Gina este în topul celor mai frumoase şi mai dorite femei din România şi nu este de mirare că primeşte aproape lunar, oferte de a poza sexy. A avut o relaţie de şapte ani cu un om de afaceri libanez, Nicola, de care s-a despărţit la începutul anului.

Mai citeşte:

Gina Pistol, declaraţii şoc: «Încă îl iubesc pe Nicola»

Gina Pistol: «Încerc să fiu mai înţelegătoare cu cei mai grei de cap»

Gina Pistol a leşinat pentru 3.000 de euro!

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1