Gina Pistol s-a împăcat cu iubitul ca să nu piardă 8.000 €

CLIIMA20121228_0103_1.jpg

Click! v-a prezentat acum două săptămâni decizia Ginei de a se despărţi de fotbalist
Citeste tot despre: 

Mai ceva ca-n telenovele! S-au despărţit acum două săptămâni, dar s-au împăcat ca să nu piardă o vacanţă de 8.000 de euro. Gina Pistol (30 de ani) şi fotbalistul Mihai Răduţ (22 de ani) au plecat ieri în Thailanda, pentru a petrece acolo Revelionul.

Ba au anulat vacanţa în Thailanda, ba s-au răzgândit şi totuşi au mers spre destinaţie! Povestea de iubire dintre Gina Pistol şi fotbalistul Mihai Răduţ pare ruptă dintr-o telenovelă.

Dacă acum două săptămâni nu mai vedeau la orizont nici o şansă de a petrece Sărbătorile împreună, iată că acum s-au sucit cu 180 de grade şi au decolat spre una dintre insulele exotice, unde au ales să petreacă Revelionul.


În exclusivitate pentru Click!, Gina Pistol a confirmat împăcarea cu Răduţ. "Da, ne-am împăcat", ne-a declarat sexoasa vedetă. Se pare că şi prietenii comuni ai celor doi au contribuit la marea împăcare, pentru că au insistat ca Gina şi Mihai să nu renunţe la vacanţa pentru care plătiseră 8.000 de euro, adică 4.000 de euro persoană, motivând că e păcat să piardă banii şi să strice şi gaşca.

Aşa că blonda şi fotbalistul şi-au mai acordat o şansă şi şi-au făcut bagajele, luând calea Thailandei. Relaţia dintre cei doi a ţinut mult timp capul de afiş al ştirilor. Şi asta nu doar pentru că idila dintre un manechin şi un fotbalist este un lucru senzaţional, ci mai ales pentru diferenţa de vârstă dintre ei - opt ani în „favoarea" Ginei. Mai bine de jumătate de an, lucrurile au mers foarte bine, perioadă în care blondina s-a mutat la Târgu Jiu, de dragul lui Răduţ, era nelipsită de la meciurile Pandurilor şi a devenit "fată de casă".

În mai multe rânduri, ea a mărturisit că s-a apucat de gătit, pentru a-l aştepta pe Mihai cu mâncare caldă, că face curat în casă şi că a luat lecţii de masaj pentru a-l relaxa pe internaţionalul român în vârstă de 22 de ani. Totuşi, se pare că viaţa lor din ultima perioadă n-a fost tocmai roz şi asta pentru că fata a început să facă din ce în ce mai des scene de gelozie. S-au certat o dată, de două ori, iar ultimul scandal părea că le-a pus capac, definitiv.

"Mihai şi Gina au avut mai multe discuţii în ultima lună, în special. Gina a devenit mult mai posesivă, iar Mihai nu suportă lucrurile astea. Au decis să ia o pauză, dar nu s-au despărţit definitiv. Singurul lucru cert este că nu vor mai pleca în vacanţa din Thailanda, deşi au plătit biletele. Şi n-au fost deloc ieftine", ne-a declarat, la momentul respectiv, un apropiat al celor doi.

În acea perioadă, Gina nu a vrut să facă nici un comentariu în privinţa viitorului ei alături de fotbalistul Pandurilor, ci s-a limitat doar să recunoască faptul că nu vor mai pleca în Asia. Nici fotbalistul nu a fost deloc dispus să vorbească despre relaţia cu blonda, precizând că prioritatea lui este să se relaxeze după un an extrem de greu. Dar iată că începutul noului an îi prinde împreună.

Vedetele adoră să se relaxeze în Asia

Răduţ este obişnuit cu vacanţele exotice. Anul trecut, de Sărbători, şi-a dus iubita de atunci, Cristina Săvulescu, tot în Thailanda. Dragostea lor nu a durat decât trei ani, perioadă în care fotbalistul a plimbat-o pe brunetă, poreclită "Angelina Jolie de România", peste tot în lume.

S-au despărţit în primăvară, iar la câteva luni de la separare, Mihai s-a combinat cu Gina. Şi alte vedete au ales exotica ţară pentru relaxare: Adela Popescu şi Cătălin Botezatu au spus că s-au simţit minunat în Thailanda.


ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1