Gigi Becali, bogătaşul cu gura bogată - Vezi cele mai porcoase înjurături - VIDEO

Fie că îşi distruge maşina de sute de mii de euro cu ranga, fie că se ceartă cu antrenorii sau cu suporterii echipei Steaua, fie că îi înjură pe ziarişti sau că face fapte extraordinare de omenie, Gigi Becali reuşeşte să fie mereu în centrul atenţiei. Miliardarul se fălește că este un om cu frica lui Dumnezeu și spune că niciodată nu ar îndrăzni să facă ceva împotriva credinţei sale.

Gigi Becali este un conglomerat de fapte și declarații contradictorii. Fire temperamentală și lipsit de diplomație, Gigi Becali a dovedit însă, de foarte multe ori, că este foarte sensibil la suferinţele oamenilor: a donat bani grei nevoiaşilor în nenumărate rânduri, a construit sute de case pentru victimele inundaţiilor şi ţine toate posturile, fără excepţie.

Intrarea în politică și dobândirea statutului de europrlamentar nu l-a schimbat cu nimic pe latifundiarul din Pipera,  afaceristul rămânând fidel aceluiaşi limbaj de mahala cu care ne-am obişnuit deja şi de care se lovesc toţi cei care îndrăznesc să-l deranjeze cu întrebări indiscrete. Finanţatorul Stelei a ştiut cum să se facă «respectat» în presă! De fiecare dată când a avut ocazia, «războinicul» din Pipera şi-a revărsat furia pe jurnalişti, «spovedindu-i» cum a ştiut mai bine.

Prima avalanşă de injurii adresate unui jurnalist s-a întâmplat în 2005 când un reporter de la Antena 1 l-a contactat telefonic pe latifundiar şi i-a pus câteva întrebări despre situaţia echipei Stelei la momentul acela. Becali s-a dezlănţuit într-un recital grotesc de înjurături, care a durat 5 minute!: «Să-mi sugi p..a tu şi Dan Voiculescu! Să-mi bag p..a în tine şi în întreaga echipă de la Antena 1. Să-mi sugeţi p..a toţi şi toată familia ta. Să-mi bag p..a în mă-ta». Latifundiarul n-a mai ţinut cont de zicala «Iubeşte-ţi aproapele» şi a «uitat» cât de important e să ierţi şi să uiţi.

Miliardarul din Pipera s-a «potolit» pentru o vreme, însă n-a rezistat prea mult. La începutul anului 2010, o ziaristă de la Ziua Veche i-a cerut explicaţii cu privire la declaraţia de interese depusă la vremea respectivă de europarlamentar. Întrebările jurnalistei au stârnit furia lui Gigi Becali, cunoscut pentru ieşirile sale violente la adresa jurnaliştilor incomozi: «Păi, dă-te-n p..a mea! Ce eşti tu, anchetatoare?»

Un alt moment în care Gigi Becali a făcut pe supăratul s-a consumat la începutul anului 2011:  finanţatorul Stelei şi-a ieşit din fire când jurnalistul Ioan M. Ioniţă i-a propus ca imn al echipei cântecul "Ciobănaş cu 300 de oi". Becali a dovedit iar că nu-i este jenă să înjure şi să vorbească murdar, chiar dacă a fost sunat într-o emisiune televizată: "Ştii ce propun? Tu eşti prea dobitoc ca să mai apari la televiziune. Prostule, tâmpitule, dobitocule... Să nu mai apari la televiziune că eşti prea prost. Nu îl mai invita pe dobitocul ăla. Nu mai invitaţi proştii."

Ultima ispravă de acelaşi gen s-a petrecut în urmă cu doar două zile, într-o discuţie cu o jurnalistă. Miliardarul a uitat că vorbeşte cu o femeie şi i-a adresat jurnalistei cuvinte mai mult decât vulgare: « E, să-mi sugi p**a, atunci, da? Vreau să-mi sugi tu p**a», a comentat Becali

Vezi VIDEO cu cele mai memorabile momente de «nebunie» ale lui Becali: INTERZIS MINORILOR

 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1