Gheorghe Turda: «Alina Puşcaş îmi spune tati! Mă iubeşte foarte mult»

CLIIMA20120320_0072_1.jpg

Solistul de muzică populară îşi va pune pirostriile pentru a doua oară. Prima sa soţie a murit în 2008
Citeste tot despre: 

Gheorghe Turda, mândru nevoie mare! Cântăreţul nu-şi mai încape în piele de fericire, iar asta pentru că Alina, fiica viitoarei lui soţii, îi spune deja tată. Mai mult de-atât, artistul spune că actriţa din «Narcisa Sălbatică» se înţelege de minune cu fetele lui.

Gheorge Turda şi Luci, mama Alinei Puşcaş, vor să se căsătorească, însă nu grăbesc acest demers. Artistul susţine că are timp să facă de toate, prioritare sunt fetele.

«Ea nu a avut parte de un tată căruia să-i simtă cu adevărat prezenţa în familie. El a fost, probabil, un tip mai milităros. Şi eu sunt aşa, doar sunt general în Ministerul de Interne, însă eu am gândit cu sufletul, cu inima, nu am fost un tip foarte sever, foarte dur. Alina mă vede deja ca pe un tată şi mă iubeşte foarte mult. Sentimentul este reciproc, desigur.

Alina îmi spune «domnul general» şi din când în când «tati». Logodnica mea îmi zice tot «generale» şi eu îi zic mereu: vezi că tu eşti sub general. Şi, mai mult decât atât, Alina se înţelege perfect cu fiicele mele. Se iubesc, se acceptă şi ambele mele fete, Anca şi Voichiţa, mi-au spus că dacă eu sunt fericit cu Luci, cu familia aceasta pe care am ales-o, după necazul pe care l-am trăit, ele sunt cele mai fericite. Nu m-am gândit nici o clipă că o voi reîntâlni pe Luci, pentru că eu nu am vrut să dau o replică altor pretendente, dar aşa a fost să fie. A fost ceva senzaţional. În iulie, anul trecut, a venit la un concert de-al meu şi ne-am reîndrăgostit", a declarat Gheorghe Turda, pentru Puterea.ro

Mai citeşte:

Gheorghe Turda: «Mă însor la toamnă!»