George Ciubotaru: "Simona Traşcă este singura femeie cu care am o relaţie"

Actualul iubit al Simonei Traşcă, George Ciubotaru, este acuzat de încă două blonde că a avut o relaţie cu el până mai deunăzi.

În afară de Simona Traşcă, cu care George a recunoscut public, săptămâna trecută, că are o relaţie, încă două blonde, Denisa şi Alexandra, susţin acelaşi lucru. Regizorul a negat din nou, în această seară, la "Un show păcătos" că ar fi înşelat-o pe Pamela de România cu altcineva. Chiar dacă fetele au venit cu argumente şi promit dovezi concrete, George se jură că singura femeie cu care are momentan o relaţie este Simona.

"Nu am nicio relaţie cu fetele din platou, în afară de Simona. Mint. Am fost la ziua mamei Denisei, cum susţine ea, dar în calitate de fost iubit. I-am dus nişte flori, dar nu am stat mai mult de jumătate de oră. Se poate verifica. De trei săptămâni sunt într-o relaţie cu Simona, iar celelalte fete nu mai contează", a spus George Ciubotaru, prin telefon, la "Un show păcătos".

Cele două blonde, prezente şi ele pe canapeaua lui Capatos, au venit cu dovezi că între ele şi Ciubotaru a existat o relaţie: au venit cu SMS-uri trimise de regizor, cu haine de-ale lui lăsate la ele în casă.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1