Găinuşă:«Mi-a fost greu să mă obişnuiesc cu Dezbrăcatu’»

CLIIMA20120319_0157_1.jpg

După accidentul de la Braşov, Huidu a spus adio “Cronicuţei”
Citeste tot despre: 

“Cronica Cârcotaşilor” continuă şi fără Şerban Huidu, însă lucrurile nu stau chiar la fel. Găinuşă recunoaşte că-i simte lipsa şi că s-a obişnuit destul de greu cu noul coleg de platou. 

Şerban Huidu a lăsat un mare gol la cârma emisiunii "Cronica Cârcotaşilor" de la Prima Tv, iar colegii săi nu se feresc să recunoască acest lucru.

După accidentul petrecut acum doi ani la schi, locul său lângă Mihai Găinuşă a fost luat de "bebeluşa" Oana. Nici nu a revenit bine la cârma emisiunii, că Huidu a părăsit din nou platoul, de data aceasta din cauza unui accident rutier, soldat cu trei victime, pe care l-a provocat anul trecut.

De această dată, a pierdut definitiv scaunul de moderator, în favoarea lui Codruţ Kegheş, alias Dezbrăcatu'. "Mi-a fost foarte greu să mă acomodez cu noul coleg de emisiune.Totuşi, lucrul bun a fost că suntem din aceeaşi echipă şi ne ştim foarte bine. Am fost bulversat, căci mai întâi a trebuit să mă acomodez cu Oana, apoi a venit Huidu şi după, Dezbrăcatu'. Formăm o echipă excelentă şi vom rămâne în formula asta. Huidu participă la emisiune, activ, din spatele camerelor", a declarat Mihai Găinuşă pentru Click!.