Gabriela Cristea: «Simt că i-am dezamăgit pe telespectatorii mei»

CLIIMA20110414_0070_1.jpg

Gabriela Cristea

Vedeta Kanal D, Gabriela Cristea a explicat, joi, de ce a renunţat la postura de prezentatoare a emisiunii "Noră pentru mama".

Gabriela a declarat că îşi doreşte să facă un copil, iar prelungirea contractului nu i-ar fi permis acest lucru. De asemenea, e a explicat că nu a avut o nicio neînţelegere cu postul de televiziune Kanal D.

"Simt că i-am dezamăgit pe telespectatorii mei, dar sper că ei mă vor înţelege, aşa cum au făcut-o de fiecare dată. Vreau să precizez că nu este vina mea, nici a postului de televiziune Kanal D. Emisiunea nu este produsă de Kanal D, ci de o casă de producţie. Este o neînţelegere contractuală. Am refuzat oferta de prelungire a contractului. Eu îmi doresc să fac un copil. Dacă aş fi acceptat prelungirea contractului cu încă doi ani, nu aş mai fi avut posibilitatea să fac un copil. Practic nu aveam decât o singură zi pe săptămână, duminica", a spus Gabriela Cristea, la emisiunea "Drept la ţintă", de la Kanal D.

Gabriela Cristea a mărturisit că şi-a dorit să prezinte sezonul 5 al emisiunii "Noră pentru mama" până la capăt.

"Nu voi mai prezenta «Noră pentru mama». Îmi doream să duc proiectul până la capăt, să prezint tot sezonul 5. Nu m-ar fi deranjat nicio secundă să vină cineva şi să prezinte sezonul 6, însă îmi doream să duc proiectul până la capăt. Dacă mâine, casa de producţie o să îmi spună, «Vino să prezinţi sezonul 5 până la capăt», o să dau şi o petrecere în cinstea acestui eveniment. Tot timpul am sperat că mă voi întoarce la locul meu (în postura de prezentatoare a emisiunii "Noră pentru mama" - n.r.). Poate că e lipsă de modestie, dar eu consider că locul meu este acolo", a spus vedeta Kanal D.

Citeşte şi:

Gabriela Cristea a refuzat o mărire de peste 20.000 de euro

Gabriela Cristea: «Dacă mi-aş prinde soţul că mă înşală l-aş omorî»

Gabriela Cristea nu reuşeşte să rămână însărcinată, dar vrea o fetiţă!

Gabriela Cristea, leafă de 20.000 de euro pe lună

Rămâne la Kanal D

Chiar dacă nu va mai prezenta emisiunea "Noră pentru mama", Gabriela nu renunţă la colaborarea cu postul de televiziune Kanal D.

"Există un viitor proiect pentru mine la Kanal D, însă nu ştiu foarte bine despre ce e vorba. Kanal D a fost mereu alături de mine. Viitorul proiect îmi va permite să am mai mult timp liber", a adăugat Gabriela