Gabriela Cristea: «Dacă voiam să reînnod relaţia cu Bogdan, credeţi că n-aveam timp în 12 ani?»

CLIIMA20130429_0146_1.jpg

Gabriela Cristea

Deşi a promis în urmă cu o săptămână că nu mai apare la emisiuni cel puţin până după Paşte, Gabriela Cristea a apărut luni seară la Kanal D pentru a-i da replica soţului ei, care a acuzat-o că a avut o relaţie extraconjugală.

Fosta prezentatoare a respins categoric afirmaţiile acestuia. Ea a spus că Bogdan a fost în trecut iubitul ei şi că au rămas buni prieteni, dar nu s-a pus problema să existe între ei mai mult decât o relaţie amicală atunci când Gabriela l-a cunoscut pe Marcel Toader.

"Nu ştiu de ce trebuie să mai râcâim cu băţul... Credeţi că dacă voiam să reînnod relaţia cu Bogdan nu aveam timp în decurs de 12 ani?", a răspuns fosta vedetă de televiziune.

"Îmi cer iertare soţiei lui Bogdan, care este implicată aiurea în povestea asta, ea nu are nicio vină. Cu el vorbeam de maximum doi ani la telefon, îl întrebam ce mai face. După ce m-am căsătorit cu Marcel, am avut o discuţie cu Bogdan, să-i spun să încetăm orice contact, pentru că între el şi Marcel, eu îl aleg pe soţul meu", a declarat Gabriela Cristea.

Ea crede că Marcel Toader a stat cu ea din interes, în condiţiile în care era nemulţumit de faptul că păstra legătura cu Bogdan.

"De ce nu a divorţat de mine atunci, când conturile mele erau pline şi urma să semnez în contract cu multe zerouri şi a divorţează acum, când conturile mele sunt sexy, goale?", s-a întrebat fosta prezentatoare TV.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1