Gabi Firea: «Nu vom juca la nuntă. Abia am ieşit din doliu»

Citeste tot despre: 

Deranjată de speculaţiile care se fac pe marginea deciziei de a se mărita la mai puţin de nouă luni după ce şi-a înmormântat primul soţ, Gabriela Vrânceanu Firea rupe tăcerea. Vedeta îi asigură pe cârcotaşi că nu va chefui prea mult la petrecerea de nuntă, pentru că atât ea, cât şi proaspătul ei soţ abia au ieşit din doliu.

Vedeta tv, căsătorită de puţin timp cu primarul din Voluntari, a ţinut să lămurească toate misterele care plutesc în jurul celui mai nou cuplu de pe scena publică românească.

„Formăm un cuplu de doar o lună", a declarat Gabriela Vrânceanu Firea pentru Click!

Şi pentru că mai mulţi martori au susţinut că vedeta a participat, în urmă cu două luni, la înmormântarea tatălui lui Florentin Pandele, Gabi Firea şi-a explicat gestul prin relaţia pe care fostul său soţ a avut-o cu primarul din Voluntari.

„Am fost la înmormântarea tatălui lui Florin pentru că şi el a fost la înmormântarea lui Răsvan, în ianuarie, şi la parastas. Ne ştiam înainte doar ca primar-locuitor Voluntari şi ziarist. Răsvan trecea mai des pe la primărie decât mine. Se cunoşteau de când Florin era director la OPC 98", a spus vedeta tv.

Graba cu care Gabi Firea, în vârstă de 38 de ani, şi Florentin Pandele, de 49 de ani, şi-au pus pirostriile i-a luat prin surprindere chiar şi pe apropiaţii cuplului.

Acest lucru, alături de dorinţa exprimată a vedetei de a-i face cât mai repede un copil primarului din Voluntari, a alimentat speculaţiile că doamna Pandele este deja însărcinată.

„Nu sunt însărcinată. Îi voi da în judecată pe cei care susţin asta. Când mă întorc din concediu, îmi scot certificat medical", a venit replica hotărâtă a prezentatoarei emisiunii „Ştirea zilei", de la Antena 3.

Primul băiat al lui Răsvan Firea, în stare de şoc

Fosta soţie, atac la Gabi Firea: «A fost îngropat ca un câine»

Şi pentru că orice eveniment fericit trebuie sărbătorit cu prietenii şi familia, cei doi însurăţei şi-au chemat cunoscuţii la petrecere duminica aceasta.

Apropiaţi ai miresei au confirmat acest lucru pentru Click!, dar au spus că n-au primit nici un fel de informaţii despre restaurantul unde va avea loc cheful de nuntă.

„Locaţia ţinută secretă este o invenţie. Vom face doar o masă cu familia şi prietenii, tocmai pentru că amândoi suntem ieşiţi din doliu recent şi deci nu se cade să jucăm la nuntă. Vrem discreţie, decenţă şi intimitate", a precizat Gabriela Vrânceanu Firea pentru Click!

Firea şi Pandele, soţ şi soţie de o săptămână?

Gabriela Vrânceanu Firea s-a căsătorit? Colega Simona Gherghe a felicitat-o în direct - VIDEO

Firea se mărită în octombrie?


«Florin nu are nimic de ascuns»

De îndată ce au încercat să se informeze despre relaţia lui Florentin Pandele cu vedeta de la Antena 3, jurnaliştii au aflat cât de puternic este, de fapt, primarul din Voluntari.

Click! v-a prezentat în ziarul din data de 10 septembrie speculaţiile legate de relaţia Firea-Pandele


Reporterii Click! au fost escortaţi cu trei maşini până la ieşirea din localitate, după ce au început să pună întrebări indiscrete. Gabi Firea nu vede nimic în neregulă aici.

„El nu ascunde nimic. E în Antalya, în concediu. Ce ar avea de ascuns? E divorţat de ani de zile, deci, ca şi mine, nu înşală pe nimeni", a subliniat vedeta.

Căsnicie de 17 ani cu Răsvan Firea

Gabriela Vrânceanu Firea moderează emisiunea „Ştirea zilei" de la Antena 3 şi conduce revista „Săptămâna financiară".

Jurnalista a fost căsătorită 17 ani cu Răsvan Firea, cu care are un băiat în vârstă de 15 ani. La începutul anului, soţul vedetei a murit după o grea suferinţă.

Discretă, Gabi Firea a devansat cu o oră înmormântarea, pentru a evita invazia jurnaliştilor.

Acest gest i-a adus însă critici din partea băiatului din prima căsnicie a lui Răsvan Firea. 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1