Fraţii Dolănescu nu s-au împăcat la parastas

Citeste tot despre: 

Marea împăcare dintre fraţii Dolănescu nu s-a produs nici ieri, când a avut loc parastasul de şase luni al regretatului artist. Ionuţ a încercat să-i întindă o mână fratelui şi l-a invitat la slujba religioasă făcută pentru pomenirea lui Ion Dolănescu, însă Dragoş nu a dat curs invitaţiei, alegând să plece în Costa Rica.

Rude, prieteni şi simpatizanţi ai regretatului Ion Dolănescu s-au strâns ieri la Biserica Sf. Gheorghe Nou, din centrul Capitalei, unde s-a ţinut parastasul de şase luni în amintirea celui care a fost Ion Dolănescu.

Slujba a durat aproximativ 45 de minute şi a fost săvârşită de un sobor de preoţi, opt la număr, în frunte cu părintele paroh Emil Cărămizan.

După slujbă, Ionuţ Dolănescu, împreună cu soţia şi mai mulţi fini veniţi din Australia şi SUA, au plecat la cimitirul Bellu pentru cinstirea amintirii tatălui.

"L-am invitat şi pe Dragoş la parastas, era un prilej bun să ne împăcăm şi să lăsăm deoparte gândurile rele, putea să vină şi cu mama lui, Margarita Valenciano, dar am auzit că a preferat să plece în Costa Rica. Fiecare îşi alege drumul. Eram pregătit să ne împăcăm, cu condiţia ca el să-şi fi cerut scuze public", ne-a spus Ionuţ Dolănescu în timp ce privea cu lacrimi în ochi locul în care se odihneşte tatăl său.

Fiul cel mare al regretatului interpret are de gând să împartă averea cu toţi fraţii săi, indiferent de numărul acestora. "Până la definitivarea actelor de succesiune poate mai apar unu-doi fraţi, sunt de acord să împărţim totul. Trebuie doar să ştiţi un lucru, eu am fost singurul copil dorit de Ion Dolănescu, iar Dragoş a venit pe lume din greşeală, în urma unei aventuri pasagere a tatălui meu. Sunt de acord să facem şi testul ADN, dar nu voi lăsa pe nimeni să-l mai scoată pe tata din mormânt", ne-a mai spus Ionuţ Dolănescu înainte să plece către casa părintească din strada Caimatei.