Fraţii Dolănescu, luptă aprigă pentru averea tatălui

Citeste tot despre: 

Se războiesc de ani de zile pe averea tatălui lor, fără să fi reuşit să ajungă la nici o înţelegere. Fraţii Ionuţ şi Dragoş Dolănescu au marţi dimineaţă un nou termen în procesul  pentru succesiune.

UPDATE 09.40. Instanţa a dat un nou termen în procesul fraţilor Dolănescu. El a fost amânat pentru începutul anului 2014. Ce doi fraţi nu au prezenţi în sala de judecată. Ionuţ şi Dragoş Dolănescu şi-au trimis doar avocaţii la tribunal.

Cei doi fraţi trebuie să îşi împartă o avere de 2 milioane de euro, iar procesul durează de 4 ani. Ei sunt aşteptaţi în această dimineaţă la Judecătoria Sectorului 2 din Capitală., informează România Tv.

După moartea regretatului Ion Dolănescu, cei doi copii ai săi, Dragoş şi Ionuţ, au dus o luptă continuă pentru proprietăţile acestuia, principalul motiv de scandal fiind casa artistului din strada Caimatei nr. 12, o vilă destul de mare şi spaţioasă. În această casă a locuit tatăl lor mai bine de 20 de ani şi a fost unul dintre cele mai dragi locuri sufletului său.

Citeşte şi:

Cutremurător! Acesta este locul în care Dragoş Dolănescu a încercat să se spânzure!

EXCLUSIV! Bunica fraţilor Dolănescu: «Să văd eu care din ei are curajul să vândă casa!»

EXCLUSIV Scandalul fraţilor Dolănescu continuă! Dragoş îi cere lui Ionuţ să schimbe versurile unei piese!

 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1