FOTO / VIDEO Înmormântarea Micăi de la «Abracadabra»: Doamne, câtă durere!

Prinţesa de la emisiunea „Abracadabra” a lăsat în urma ei suferinţă şi regrete. Părinţi distruşi de durere, prieteni care nu o vor uita niciodată şi necunoscuţi cu lacrimi în ochi.

Mica a reuşit, prin dispariţia ei, să-i reunească pe cei care au adus mii de zâmbete pe chipurile micuţilor de după Revoluţie. Michaela Niculescu (31 de ani) a fost văzută pentru ultima dată, îmbrăcată în rochie de mireasă, conform tradiţiei. Momentele sfâşietoare nu au întârziat să apară. Un tată care nu înţelege cum a fost posibil să-şi piardă copilul atât de devreme, Toni Niculescu se întreba tot timpul: „Cu ce a greşit fata mea?".

Marian Râlea, Dana Rogoz, Denisa (Bambi), tatăl Micăi

O mamă transfigurată, ţinută pe braţe de apropiaţi, abia mai putea să-şi ridice privirea spre cer şi să ceară îndurare. Alături de părinţii Micăi au fost tot timpul foştii colegi de la „Abracadabra": „Magicianul" Marian Râlea, Dana Rogoz, Andreea Caranda, Geo, Ducu Ion, fetele de la trupa „Bambi", dar şi actriţele Adela Popescu şi Diana Dumitrescu. Alte zeci de persoane, majoritatea tineri care au crescut cu personajele de la „Abracadabra" au venit să-i aducă un ultim omagiu „prinţesei".

Geo Morcov, Andreea Caranda, Raluca (Bambi), Ducu Ion

Cu toţii şi-au luat adio de la Michaela, care a fost înmormântată la Cimitirul Andronache, locul în care îşi va dormi somnul de veci. Michaela a fost răpusă, la 13 martie, de ciroză. Ea a aflat în urmă cu un an că e bolnavă.

Fotografii: Marian Iliescu /  Adevărul

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1