FOTO Vedetele s-au dat din nou în spectacol la «Dansez pentru Măruţă»

Concursul de dans pus la cale de Cătălin Măruţă în această săptămână a ajuns la final. Cele două echipe participante au fost invitate în platoul Happy Hour pentru a fi premiate.

În urma votului publicului, câştigătoare a fost echipa cu numărul 2, formată din Oana Lis, Gheorghe Gheorghiu, Doiniţa Oancea, Liviu Guţă, Steliana Sima şi Marius Gavrilă. Aceştia au performat în ediţia de miercuri după-amiază a emisiunii, când au dansat pe Lambada şi Gangnam Style şi au strâns peste 6.700 de voturi pe Facebook.

Echipa numărul 1, formată din Daniela Gyorfi, Rică Răducanu, Cornelia Rednic, Nicu Paleru, Mariana Căpitănescu şi Gelu Voicu s-au clasat pe locul al doilea. Prestaţia lor pe Macarena şi Meneaito nu a reuşit să le aducă decât 982 de voturi din partea telespectatorilor.

"Dansez pentru Măruţă" a ajuns la final

CLIIMA20130411_0131_1.jpg

"Dansez pentru Măruţă" a ajuns la final (captură: PRO TV)

În emisiunea de joi după-amiază, ambele echipe au dat o ultimă dovadă a talentului lor în materie de dans, performând pe celebra melodie Cotton Eye Joe. Marile absente ale serii au fost Daniela Gyorfi şi Oana Lis, care nu au participat la emisiune. Cele două echipe au făcut deliciul telespectatorilor, dându-se în spectacol fără să îşi fi asumat coregrafia piesei şi lipsindu-le cu desăvârşire coordonarea.

Vedetele nu au reuşit să se coordoneze în mişcări, fiecare dansând după cum i-a venit

CLIIMA20130411_0130_1.jpg

Dans la Happy Hour (captură: PRO TV)


Echipa câştigătoare va înfăptui o minune de Paşte, alături de Cătălin Măruţă. Pentru că echipa numărul 1 a pierdut, Nicu Paleru va sări cu paraşuta, drept pedeapsă. Gheorghe Gheorghiu a sărit în ajutorul colegului său şi s-a oferit să execute şi el un salt.

"Eu vreau să sar cu paraşuta, dar după 28 aprilie. Atunci vine fiică-mea şi vreau să o mai văd o dată", a spus cântăreţul.


ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1