FOTO Teo, fostul tău soţ n-a mai plecat din ţară!

I-a spus lui Teo că nu mai poate suporta România şi că se va întoarce urgent în Franţa, acolo unde îl aşteaptă băieţii săi. Iată, însă, că fostul rugbist Constantin Iosef s-a răzgândit. Fotoreporterii Click! l-au surprins recent. Bărbatul îşi vede liniştit de viaţă, în Capitală.

Deşi nu au trecut decât patru luni de când s-a despărţit de Teo Trandafir (44 de ani), Constantin Iosef (44 de ani) a reuşit deja să treacă peste acest lucru şi a revenit rapid la viaţa lui de dinaintea mariajului cu vedeta postului tv Acasă.

În luna decembrie, atunci când îşi făcea bagajele şi părăsea domiciliul conjugal, lăsând-o pe Teo singură de Sărbătorile de Iarnă, Iosef le-a spus vedetei şi apropiaţilor lor că motivul divorţului este dorul imens pentru copiii lui aflaţi la mii de kilometri distanţă.

În plus, fostul jucător de rugby se confesa că nu a reuşit să se reintegreze în România şi că simte nevoia să se întoarcă la casa lui din Annecy, Franţa.

Maşina pe care o conduce are numere de înmatriculare din Franţa

CLIIMA20130423_0120_1.jpg

Luni, la prânz, Constantin Iosef a făcut o plimbare cu băieţii lui, Sorin şi Eduard, prin Herăstrău (FOTOGRAFII: SORIN PUIU)

Cu toate acestea, se pare că lucrurile nu au stat chiar aşa, Constantin Iosef fiind în continuare în România, unde şi-a adus şi copiii. Luni după-amiază, în jurul orei 16.30, acesta a fost surprins de fotoreporterii Click! în timp ce se afla în Parcul Herăstrău din Capitală. Iosef a profitat de sosirea primăverii şi de vremea frumoasă de afară şi şi-a scos băieţii în aer liber.

Aceştia aveau cu ei o minge, semn că ieşiseră la joacă împreună cu tatăl lor. Chiar dacă cei mici erau tot un zâmbet şi se alergau pe aleile parcului, Constantin a fost tot timpul preocupat de telefonul mobil, privind foarte îngândurat ecranul aparatului şi butonând încontinuu.

A fost căsătorit cu Teo Trandafir timp de 6 luni

Cei doi s-au despărţit înainte de Crăciun

CLIIMA20130423_0119_1.jpg

Luni, la prânz, Constantin Iosef a făcut o plimbare cu băieţii lui, Sorin şi Eduard, prin Herăstrău (FOTOGRAFII: SORIN PUIU)


Fost rugbist, Constantin Iosef a devenit cunoscut în România nu datorită performanţelor sportive, ci a relaţiei pe care a avut-o cu Teo Trandafir, una dintre cele mai apreciate vedete tv autohtone.

După ce a reuşit să îşi revină, în urma problemelor de sănătate prin care a trecut, vedeta a crezut că suferinţa ei va lua sfârşit, atunci când l-a întâlnit pe Costantin Iosef.

După o relaţie la distanţă, care a durat şase luni, Teo şi Iosef au decis să-şi unească destinele chiar de ziua lui Teo, la 2 iunie anul trecut. Nunta a avut loc într-un cadru de vis, la studiourile Buftea. Ceea ce a început ca un basm avea însă să se termine şase luni mai târziu când, fără prea multe explicaţii, Iosef şi-a strâns tot şi a plecat din casa lui Teo.

 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1