FOTO Senzaţional! Roxana Marinescu i-a dansat în poală soţului ei, îmbrăcată în rochie de mireasă

Roxana Marinescu şi soţul ei, Victor Schwartz, au fost invitaţi marţi noapte în platoul emisiunii nocturne de la Kanal D. Cei doi şi-au amintit cele mai frumoase momente de la cununia lor, iar Roxana i-a făcut o surpriză soţului ei.

Cei doi au mărturisit că îşi doresc foarte mult un copil şi că au început să lucreze la acest "proiect" încă din noaptea nunţii. "Vrem un copil sau mai degrabă doi-trei deodată, ca să ştim o treabă şi să scap din prima", a spus Roxana.

Roxana şi-a început dansul cu mişcări foarte senzuale

CLIIMA20130612_0012_1.jpg

Roxana şi-a început dansul cu mişcări foarte senzuale (captură: Kanal D)

"Am început să lucrăm la el încă din noaptea nunţii. Sau mai bine zis, din dimineaţa nunţii. Era cinci dimineaţa când noi ne-am apucat de acest proiect", a completat Victor.

Aceasta s-a apropiat de soţul ei şi l-a încălecat

CLIIMA20130612_0013_1.jpg

Aceasta s-a apropiat de soţul ei şi l-a încălecat (captură: Kanal D)

Geloasă pe domnişoara care a făcut striptease la nunta lor şi care s-a unduit languros pe lângă Victor, Roxana a luat atitudine şi s-a răzbunat în direct. Focoasa brunetă a făcut un dans extrem de senzual şi l-a înebunit pe soţul ei.

Roxana a dansat foarte provocator în braţele soţului ei

CLIIMA20130612_0014_1.jpg

Roxana a dansat foarte provocator în braţele soţului ei (captură: Kanal D)

Aceasta a vrut să reproducă mişcările domnişoarei cu pricina şi să arate tuturor că ea este mult mai sexy atunci când vine vorba despre dans în poală.La final, Victor abia mai putea respira, dar a avut grijă să precizeze că soţia lui este mult mai bună decât orice altă femeie.

"Cel mai bine e cu soţia mea. Ea e cea mai bună", a spus acesta.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1