FOTO Se mărită Anamaria Ferentz? Detaliul care a dat-o de gol pe cântăreaţă

CLIIMA20091130_0146_1.jpg

Anamaria Ferentz

După un mariaj eşuat cu afaceristul Marcel Toader, Anamaria Ferentz se gândeşte din nou la măritiş! Cântăreaţa care s-a întors de câteva săptămâni din America a participat la premiera filmului D'ORA -Emigranta româncă by Delia Antal. Pe mâna artistei trona un frumos inel cu diamante care i-au făcut pe toţi să se întrebe dacă nu cumva Anamaria s-a logodit şi urmeayă să ajungă în faţa altarului.

Îmbrăcată într-o rochie lungă, elegantă, din dantelă, cântăreaţa a atras toate privirile la un eveniment monden. Cu un coc discret, Anamaria a venit la eveniment  împreună cu mama ei, care a optat şi ea pentru o ţinută cochetă şi la fel de elegantă.

Cei care au studiat-o cu atenţie, au putut observa că Anamaria Ferentz a purtat pe mâna stângă un frumos inel cu diamante. Să fie oare acesta un semn? Oare este chiar un inel de logodnă? Rămâne de văzut dacă artista va dezlega curând misterul!

Cert este un singur lucru. Anamaria Ferentz a venit în ţară cu un scop precis. În curând, ea îşi va lansa noul proiect muzical pe care l-a pregătit în tot acest timp cât a locuit peste Ocean.

Citeşte şi:

FOTO Anamaria Ferentz, împreună cu mama la un eveniment monden. De la ea a moştenit frumuseţea?

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1