FOTO Prietenii, îngrijoraţi pentru fiica lui MM Stoica

CLIIMA20140305_0032_1.jpg

Fiica lui MM Stoica, Teodora

Vestea condamnării greilor din fotbalul românesc a lovit ca un trăsnet mai ales în rândul familiilor acestora. Mai afectaţi decât inculpaţii par să fie copiii acestora, care nu s-au aşteptat ca taţii lor să nu le fie aproape. Un exemplu în acest sens este fiica fostului manager general al Stelei, Mihai Stoica, ai cărei prieteni sunt extrem de îngrijoraţi pentru situaţia în care se află aceasta.

Pedepsele cu executare date greilor fotbalului românesc în „Dosarul Transferurilor" au cutremurat lumea sportivă şi nu numai. Membrii familiilor acestora sunt pur şi simplu distruşi şi nu le vine să creadă că ce se întâmplă este adevărat. Cei mai afectaţi de tot ce se întâmplă sunt, se pare copiii acestora.

Teodora Stoica, fiica fostului manager al Stelei, Mihai Stoica, pare să fi stârnit îngrijorarea prietenilor ei apropiaţi. Pe reţelele de socializare au apărut comentarii de îmbărbărare, care s-o ajute pe Memelusha să treacă peste această perioadă grea.

Prietena Teodorei, Diana Gureşoaie, a postat pe profilul ei de Facebook o fotografie în care apare împreună cu fiica lui MM Stoica, sărutând-o tandru pe obraz..

(foto: facebook)

Fotografia a stârnit reacţia unui alt apropiat al celor două care a rugat-o pe Diana să-i rămână mereu aproape Memelushei.

„Are nevoie de tine mai mult ca oricând. Fii puternică, Teo", a scris băiatul.

„Ştie că îi sunt alături, dar ea este puternică. Ei îi pasă de oameni, ea are grijă de mine. Avem grijă una de cealaltă. La propriu şi la figurat ", i-a răspuns Diana prietenului lor comun.

CLIIMA20140305_0033_1.jpg

Fiica lui MM Stoica, Teodora

FOTO Cristi Borcea, vizitat la închisoare de Alina! Soţia fostului acţionar dinamovist, elegantă la puşcărie

Prima reacţie a soţiei lui Cristi Borcea, după condamnare

De unde au plecat condamnările din «Dosarul Transferurilor». Cum puteau scăpa Gigi, George, Gică şi Giovani de închisoare

Adio, lux şi veselie! Vin ani grei la puşcărie

Închişi după şase ani de procese

Dosarul Transferurilor: Copos, Mihai Stoica, Borcea, fraţii Becali, Pădureanu, Gică Popescu şi Neţoiu, închisoare cu executare!