FOTO Paul Walker, îngropat într-un cimitir guvernat de o româncă

Moartea lui Paul Walker a dat peste cap întreaga lume a showbiz-ului, având în vedere că faimosul actor din The Fas and The Furious a decedat în urma unui teribil accident rutier.

În consecinţă şi înmormântarea sa face mare vâlvă datorită faptului că a fost deja anunţat locul de veci unde Paul Walker se va odihni.

Astfel, potrivit Hollywood Life, familia lui paul Walker a decis ca înmormântarea să aibă loc la una dintre locaţiile cimitirului Forest Lawn Memorial.

Forest Lawn Hollywood Hills este unul dintre cele mai faimoase cimitire din SUA, fiind locul de veci pentru multe nume sonore. Printre ele se află inevitabil şi români, cum ar fi Ion Iliescu, un cetăţean de naţionalitate română decedat în 1984, îngropat în secţiunea Hollywood Hills a cimitirului.

CLIIMA20131212_0021_1.jpg

Cimitir Paul Walker


Alături de el se mai află totodată şi alte persoane de naţionalitate română, decedate.

CLIIMA20131212_0022_1.jpg

Cimitir Paul Walker


Mai mult decât atât, una dintre persoanele care are putere de decizie în conducerea imensului cimitir de lux este şi ea de naţionalitate română. Numele ei este Andreea Barbu, este vice-preşedinte la Forest Lawn şi gestionează secţiunea Forest Lawn – Covina Hills, potrivit forestlawn.com.

CLIIMA20131212_0023_1.jpg

Cimitir Paul Walker