FOTO Oana Zăvoranu, prima oară la TV, după ce a fost externată. A explicat dacă a vrut să se sinucidă

Citeste tot despre: 

Oana Zăvoranu a mers, miercuri seară, pentru prima dată într-un studio TV, după ce a fost externată, în urma problemelor ei de sănătate, când a leşinat şi când au exitat voci care au spus că vedeta a încercat din nou să se sinucidă.

"În decembrie, regretam şi nu ce-am făcut. Dacă te justifici, lumea nu te crede. Am avut perioade de insomnie din cauza durerilor de cap. Am luat un cocktail din trei medicamente, din cauza durerilor de cap.

În seara respectivă, iubitul meu, Răzvan, şi-a dat seama că nu-i răspund. El s-a speriat şi a chemat doctorii. Medicii de pe ambulanţă au întrebat ce s-a întâmplat.

M-au dus la spital, la toxicologie, am stat în acelaşi pat din decembrie. Oamenii mi-au pus un tub în nas şi altul în vezică. M-am trezit la spital, după vreo 3 ore.

Nu ştiam unde sunt. Mă durea tare furtunul din nas. A venit un medic şi mai multe asistente. Le-am spus cadrelor medicale că n-am încercat să mă sinucid.

Doctorii mi-au spus să stau liniştită, că nu s-au găsit substanţe periculoase în sângele meu.. A venit Răzvan, am sunat-o pe mama, i-am spus că sunt OK, să nu-şi facă griji", a povestit Oana Zăvoranu la "Un show păcătos".

CLIIMA20130417_0179_1.jpg

Oana Zăvoranu


 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1