FOTO N-are stare nici în vacanţă! Răduleasca ia cursuri de navigaţie!

CLIIMA20091129_0119_1.jpg

Mihaela Rădulescu însoțită de bodyguard la lansarea cărții

Nu-i place să stea pe sezlong cu burta la soare în vacanţă. Mihaela Rădulescu a plecat cu fiul său, Ayan, în Maldive, unde s-au pus pe învăţat! Cei doi vor ca în următoarele zile să iasă în larg cu catamaranul. 

A încercat o serie de sporturi extreme şi nu se opreşte aici. Mihaela Rădulescu  răspunde pozitiv provocărilor, mai ales atunci când acestea vin din partea fiului ei, Ayan. Aflaţi într-o vacanţă de vis în Maldive, cei doi iau lecţii de navigaţie şi speră ca până la finalul concediului să poată să ducă în larg catamaranul fără ajutoare. 

CLIIMA20131230_0007_1.jpg

Mihaela Rădulescu învaţă să navigheze cu catamaranul

CLIIMA20131230_0006_1.jpg

Mihaela Rădulescu învaţă să navigheze cu catamaranul

"Niciodată nu mi-a plăcut statul pe şezlong, degeaba, în vacanţă şi am încercat să-mi învăţ şi copilul la fel. Cred că am exagerat puţin, pentru că nu reuşesc să am nicio juma' de zi de pauză, vrea să facem orice sport care-i iese în cale.

După o partidă de fotbal, unde am pierdut lamentabil, am fost solicitată la...cursurile de navigat cu catamaranul.

Şi mai trebuie să învăţăm şi nişte pagini de teorie, pentru că până la sfârşitul vacanţei trebuie să ne luăm licenţa de profesionişti.

Cred că e momentul să mai nuanţez puţin teoria cu sportul, ca să mai apuc şi nişte bronz fără urme de tot felul de echipamente", a scris Mihaela Rădulescu pe contul său de socializare.