FOTO Mirela, iubita lui Marcel Toader, în război cu fostul soţ. «Vreau custodia băiatului meu»

CLIIMA20140603_0165_1.jpg

Mirela Constantin va cere custodie completă a micuţului ei

Cei doi iubiţi au fost prezenţi în platoul emisiunii La Măruţă, unde Mirela a venit cu dovezi prin care încearcă să demonstreze că nu este lăsată de fostul soţ să îşi vadă copilul.

Mirela Constantin, iubita lui Marcel Toader s-a certat cu avocatul familiei fostului soţ, Maria Vieru, pentru că blonda contestă o hotărâre a instanţei şi o acuză pe avocată că a depus la dosar un certificat eliberat de un psiholog, prin care se spune că Mirela şi-ar fi maltratat copilul, lucru negat cu vehemenţă de femeie. Discuţia a venit pe fondul declaraţiilor de marţi prin care iubita lui Marcel Toader, era acuzată că ar fi semnat actele in doar 5 minute.

CLIIMA20140604_0094_1.jpg

Mirela Constantin atacă prin intermediul presei decizia tribunalului

Avocata i-a explicat Mirelei că programul de vizitare poate fi contestat la tribunal. "Dacă se doreşte schimbarea custodiei, se poate apela la instantă, nu este nici un fel de problemă". Blonda a făcut însă o declaraţie surpriză: "Da o să apelez la instanţă, doar că o să cer custodie completă. Nu-mi pot vedea copilul în weekend pentru că fosta mea familie este plecată la evenimente. Citesc mesajele de anul trecut şi mă afectează absolut tot. Nu vreau să îmi fac publicitate, dacă asta doream veneam şi cântam. O să cer custodia copilului", a mai declarat Mirela Constantin.


În direct a intervenit şi mama Mirelei care i-a luat apărarea fiicei sale: "Eu din start nu am fost de acord cu căsnicia lor. Dar a fost decizia ei şi aia a fost. Eu îi sfătuiesc să se înteleagă şi să se gândească că este vorba de un suflet la mijloc. Codruţ, este cel care suferă pentru că nu are ambii părinţi lângă el". Referitor la fostul soţ al fiicei sale, mama artistei a precizat: "Fostul meu ginere nu a ştiut să aibă coloană vertebrală, nu
a ştiut să fie bărbat. Nu a avut grijă de ea şi cât au fost împreună nu
au dormit o noapte la mine. Când trebuia Mirela să nască soţul ei a
rămas acasă în pat să doarmă şi ea a trebuit să meargă la spital".


Iubita lui Marcel Toader: «M-a dat cu capul de maşină»

Atac dur la adresa iubitei lui Marcel Toader: «Nu a durat mai mult de 5 minute să vă conving să vă daţi copilul»

Mirela Constantin, cu ochii în lacrimi la TV! Ce a păţit iubita lui Marcel Toader