FOTO Mihaela Rădulescu şi Oţil, din nou împreună? «Hormonii mei încă se hârjonesc cu ai lui»

CLIIMA20100809_0113_1.jpg

Mihaela şi Dani

Se pare că Mihaela Rădulescu este o veşnic îndrăgostită. Fosta prezentatoare de televiziune a postat pe o reţea de socializare un mesaj care pare să dezmintă speculaţiile potrivit cărora relaţia cu Dani Oţil ar fi luat sfârşit şi unele zvonuri referitoare la noi parteneri.

Mihaela a republicat un pasaj din volumul personal "Nişte răspunsuri", în care le vorbeşte prietenilor ei despre cum stă treaba cu îndrăgosteala, iubirea şi "durata fluturilor din stomac".

"Zâmbesc, tot cu ochii închisi, de parca abia acum creierul meu a decis sa elibereze hormonul dupa care tânjim noi, femeile, toata viata - oxitocina. Am citit într-un drum lung cu avionul "Studiu despre iubire" si am aflat ca acest hormon e un fel de sageata a lui Cupidon, te strapunge exact dupa ce faci amor si te îmbolnaveste de dragoste. Barbatilor li se scurge din creier vasopresina, un fel de hormon al fidelitatii, care, daca apuca sa ia masa cu oxitocina, se îndragosteste fara ezitare. Adica, pana sa ni se întâlneasca sufletele, primul pas îl fac hormonii. Acelasi studiu zice ca hormonii fericirii (adica endorfinele) sunt secretati doar în primele 3-6 luni de relatie, dupa care vine ratiunea si face legea. Uneori o face în favoarea sufletelor, alteori împotriva sau în ciuda...", le povesteşte Mihaela fanilor săi.

Vedeta mărturiseşte că nu este întru totul de acord cu studiul citit şi că încă mai este îndrăgostită de bărbatul din viaţa ei.

"Deja, aici m-au pierdut cu studiul lor pe care sper ca nu l-au facut pe cobai!:). Hormonii mei înca se hârjonesc cu ai lui si nu mi se pare ca vreunul s-a plictisit. Iar când voi spune dimpotriva, ma astept sa se zguduie macar un perete (de laborator, desigur) de la cutremurul acestei afirmatii." - fragment din povestirea "Luliberina", din volumul "Niste raspunsuri", de M.R". - precizează Mihaela.

Fragmentul postat de Mihaela este însoţit de o poză în care vedeta stă cocoţată pe un autoturism, iar un piciorele le ţine sprijinite alene pe un motor. Să fie oare motocicleta lui Oţil? Voi ce părere aveţi?

CLIIMA20131015_0024_1.jpg

Mihaela Rădulescu
(foto: facebook)

FOTO Hot! Mihaela Rădulescu, cu lenjeria intimă la vedere

FOTO «E un om sensibil şi profund, care-ţi zâmbeşte seducător». Cine a fascinat-o pe Mihaela Rădulescu

FOTO Mihaela Rădulescu s-a luat la bătaie pe aeroport. Cine a fost victima vedetei

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1