FOTO Mihaela, nu prea e bine fără sutien!

Mihaela Rădulescu a fost din nou "cireaşa de pe tort" la un eveniment monden. Marţi seara, ea a apărut la lansarea unei colecţii vestimentare fără sutien, cu sânii "camuflaţi" doar de o helancă subţirică.

Toată lumea a comentat "dotările" vedetei de 44 de ani, cu sânul stâng mai lăsat! A renunţat la sutienul care-i ridica sânii siliconaţi şi a cam şocat!

Chiar şi iubitul ei, Dani Oţil, venit la lansarea colecţiei Mihaela Rădulescu, a creatoarei Dana Budeanu,  într-un mall bucureştean, a fost surprins de fotoreporterii Click! privind insistent bustul Mihaelei.

Venit să-şi susţină iubita la lansarea colecţiei vestimentare, Dani Oţil şi-au luat cu greu ochii de la „dotările” vedetei

Îmbrăcată toată în negru, diva a făcut senzaţie cu trupul ei de sirenă şi le-a dat clasă celor mai tinere. Topul îi lăsa la vedere abdomenul bine tonifiat, iar pantalonii scurţi din piele i-au pus în evidenţă picioarele musculoase.

În schimb, la capitolul sâni, n-a excelat: pe sub helanca neagră se vedea clar că silicoanele sunt destul de "rebele", astfel că sânul stâng e mai mare şi mai lăsat decât cel drept.

Acest lucru nu s-a observat până acum, mai ales datorită sutienelor push-up pe care le poartă.

Dr. Călin Doboş

Detaliul a fost observat şi de chirurgul estetician Călin Doboş, care a analizat fotografiile. „Suntem obişnuiţi ca vedetele să apară mereu cu sânii ridicaţi. Este o imagine falsă creată de sutienele push-up (n.r. cele care ridică sânii). Imaginea pe care a afişat-o, de această dată, Mihaela Rădulescu este una de normalitate, tocmai de aceea sânii sunt mai lăsaţi. De data asta, a abandonat clişeul de femeie cu sânii în gât. Este clar că unul dintre sâni este mai mare şi mai lăsat decât celălalt, se vede cu ochiul liber. Aşa i-a avut întotdeauna, pentru că aşa au toate femeile, însă, purtând diverse sutiene, acest lucru nu s-a observat până acum. În privinţa feţei, pot să spun că pomeţii par foarte bine conturaţi. Este posibil să-i fi injectat", ne-a declarat specialistul.

În rest, forma fizică a Mihaelei Rădulescu este de invidiat, iar secretul pare să fie alimentaţia sănătoasă. "Dimineaţa e de bază. Mănânc cel putin două ouă, lângă care pun  o bucată de ţelină sau morcov. Ceva ce se regăseşte în meniul meu şi la prânz, şi seara sunt lactatele, iar iaurtul cu cireşe este preferatul meu. La prânz mănânc o supă de pui sau de perişoare cu borş, aşa ca la Moldova. Consum foarte mult peşte, carne de pui şi vită, în rest nu fac excese, mai ales seara", ne-a mărturisit Mihaela.

Are silicoane de şapte ani

2005: Aşa arăta „naturală”

2008: Mihaela, cu silicoaneMihaela Rădulescu nu a recunoscut ani de zile că are silicoane, deşi s-a operat în 2006 la medicul Constantin Stan, iar diferenţele erau vizibile. Recent, ea a declarat "La Măruţă" că a decis să-şi mărească bustul pentru că avea un complex şi îşi dorea foarte mult să poată purta rochii cu spatele gol, preferatele ei. Surse din anturajul ei au susţinut chiar că vedeta ar fi trecut şi printr-o a doua intervenţie la sâni.

Mihaela Rădulescu, ironică la adresa Iuliei Albu: «Nu pot să contrazic un critic de asemenea anvergură»

FOTO Mihaela Rădulescu: «Mi s-a făcut brusc dor de...»

Adevărul despre sânii Mihaelei Rădulescu! Ce operaţii estetice şi-a făcut vedeta!

Şi ele au avut probleme

Daniela Györfi şi Vica, fosta iubită a lui Piţurcă, sunt alte două vedete care au avut probleme cu silicoanele. Acum doi ani, Vica a trecut printr-o operaţie care a fost un eșec total.

Vica Blochina

Vedeta a acuzat dureri mari și a decis să-și schimbe silicoanele, cu atât mai mult, cu cât rămăsese și cu niște cicatrici urâte. La sfârșitul lunii august, lituanianca a suferit o nouă operație la sâni, însă, de această dată ea a plecat să se opereze la Istanbul. Implanturile mamare au fost un coșmar și pentru Daniela Györfi, care și-a pus prima pereche de silicoane în 2000. De-a lungul timpului, Daniela a fost nevoită să suporte câteva intervenții la nivelul bustului, pentru că sânii săi nu reușeau să capete o formă normală. (T.S.)

Daniela Györfi