FOTO Mesaj emoţionant al Micăi de la «Abracadabra»

Michaela Niculescu, cea care a fost "Mica" în emisiunea pentru copii, Abracadabra, trăieşte clipe de coşmar de când a aflat că suferă de ciroză în stare avansată.

Acum în vârstă de 31 de ani, Mica are probleme atât de mari din cauza afecţiunii ficatului încât, din cauza stadiului avansat al bolii, nu mai poate să facă transplant.

Situaţia Michaelei şi-a pus amprenta pe mulţi dintre prietenii ei apropiaţi. Dana Rogoz şi Marian Râlea au fost loviţi foarte puternic de vestea că Mica este atât de bolnavă.

"Aveam planuri foarte mari împreună şi nu m-am gândit că unei persoane drăguţe i se poate întâmpla aşa ceva. Am rămas şocată de dimineaţă, dar, când merg la ea la spital, vreau să fiu tare", a spus Dana Rogoz.

"Mi-a spus tatăl ei. Vrem s-o ajutăm, dar nu ştiu ce să facem", a adăugat Marian Râlea.

Mica a ajuns în luna ianuarie a acestui an la Spitalul Universitar, dupa care la Fundeni, după ce boala sa a devenit foarte greu de suportat.

Zoom
Mica (FOTO FACEBOOK)


Cu toate greutăţile prin care trece însă, fosta componentă a grupului de la Abracadabra, a avut tăria să ţină legătura cu prietenii ei virtuali.

"Nu m-am căsătorit cu cineva care sa îmi fie alături la bine şi la rau, când sunt sănătoasă sau bolnavă, ci cu boala însăşi! Până şi cavalerul nostru de onoare, sau, mai precis, gazda noastră, a devenit Spitalul Universitar”, a scris ea pe Facebook.

Zoom
Mica (FOTO FACEBOOK)