FOTO Margherita în scandal cu tatăl ei! Uite cu ce nu e de acord Ioniţă de la Clejani!

De când a slăbit şi s-a transformat într-o adevărată bombă sexy, Margherita a adoptat şi un stil vestimentar mai îndrăzneţ. Supărat că fiica lui a fost surpinsă în ipostaze sexy, Ioniţă de la Clejani a certat-o pe tânăra că se îmbracă provacator.

Are libertate totală din partea mamei, Viorica de la Clejani, dar duce adevărate lupte cu tatăl ei când îşi alege vestimentaţia pentru o ieşire în oraş.

"Nu îmi place când Margherita apare dezbrăcată şi ţine prima pagină a ziarelor. Mă sună rudele, să-mi spună că au văzut-o în fel şi chip. O femeie trebuie să poarte rochie lungă, nu?", a spus Ioniţă de la Clejani la Wowbiz.


"Eu nu mă supăr pe tatăl meu pentru că îmi dă aceste sfaturi. Eu sunt foarte ascultătoare, nu ies din cuvântul lui, chiar dacă vin eu după miezul nopţii acasă", a spus în apărarea ei Margherita. 

Deşi nu a avut acordul tatălui ei, tânăra şi-a făcut totuşi un tatuaj pe care şi-l dorea de mult timp, chiar în direct. Ea şi-a "desenat" pe deget cuvântul "love" însoţit de iniţialele părinţilor săi.

CLIIMA20131127_0204_1.jpg

Margherita tatuaj

După ce a văzut isprava fetei, Ioniţă de la Clejani a spus resemnat că a mai trecut o dată printr-o discuţie în familie, în care el era singur împotriva tuturor. "La fel am păţit şi când a vrut să-şi facă operaţie estetică la sâni. Eu nu am fost de acord să-şi pună silicoane", a mai spus Ioniţă de la Clejani.     


ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1