FOTO Marcel Toader, la masaj erotic după divorţ

Citeste tot despre: 

Proaspăt divorţat, Marcel Toader a fost "răpit" din platoul emisiunii "Acces Direct" şi dus într-un salon de masaj erotic. Legat la ochi, omul de afaceri nu a ştiut ce i se pregăteşte, însă a gustat pe deplin surpriza.

În timp ce Gabriela Cristea a "beneficiat" de un tratament cu stripperi ca să-şi vindece rănile divorţului, Marcel Toader a primit şi el un cadou. Fostul rugbist a fost dus la un salon de masaj, unde două tinere gemene au avut grijă să-l detensioneze după "tumultul" din ultima lună.

CLIIMA20130613_0136_1.jpg

Marcel Toader la masaj

"Mi-ar prinde bine câte un masaj în fiecare zi. Fosta mea soţie nu mi-a făcut niciodată. Spunea că nu are forţă în braţe. În schimb, eu i-am făcut în fiecare zi, timp de şase luni", a spus Marcel Toader la Antena 1.  

CLIIMA20130613_0137_1.jpg

Marcel Toader la masaj

Întrebat ce spune despre dansul lasciv pe care l-a primit în dar Gabriela, afaceristul a replicat: "Să îmi trimită mie factura, sigur nu e mult. E o femeie liberă, îi transmit să se bucure de moment. Puteam merge şi noi împreună la un club de striptease, nu era nicio problemă", a adăugat Marcel Toader.

CLIIMA20130613_0137_1.jpg

Marcel Toader la masaj

 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1