FOTO Lora, prima apariţie TV după operaţie: «Am programat copilul la anul în toamnă»

Citeste tot despre: 

Lora a trecut la începutul verii prin cea mai dificilă perioadă din viaţa sa atunci când a aflat că are nevoie de intervenţii chirurgicale pentru afecţiunile grave pe care le-a avut. Alături i-a stat în permanenţă Dan Badea, soţul ei, care a venit alături de ea la Acces Direct pentru a vorbi despre experienţa prin care au trecut.

«Viaţa este dureros de frumoasă. Această experienţă ne-a legat foarte tare. A fost foarte greu şi Dan mi-a dat foarte multă putere. Am avut o zi în care am primit un telefon, despre rezultatul unor analize, când am înţeles altceva, că aş avea cancer. A fost cea mai neagră zi din viaţa mea, am căzut din picioare. Nu înţelegeam de ce mi se întâmplă mie. Înţelesesem greşit. Noroc că era Dan acasă şi m-a zgâlţâit şi mi-a spus că oricum ar fi vom fi bine. Ulterior am mers la doamna doctor care mi-a spus că nu este cancer deloc», a declarat Lora la Acces Direct.

«În Turcia, am fost şocaţi de cât de drăguţi au fost doctorii. O
asistentă chiar ne-a scos la cafea, fără niciun motiv»,
a adăugat Dan
Badea.

«Presa a speculat pe această informaţie eronată şi am ajuns să nu mai vreau să ies din casă», a adăugat ea.

«Acum suntem apţi să fim părinţi. Iau nişte medicamente să mă refac mai repede. Chiar este indicat să fim părinţi, după cum ne spun doctorii. Am programat copilul la anul, în toamnă. Vrem să fie leu, ca noi doi», a mai spus cântăreaţa.


CLIIMA20130903_0167_1.jpg

Lora şi Dan Badea (FOTO ACCES DIRECT)

CLIIMA20130903_0168_1.jpg

Lora şi Dan Badea (FOTO ACCES DIRECT)

CLIIMA20130903_0169_1.jpg

Lora şi Dan Badea (FOTO ACCES DIRECT)

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1