FOTO Leonard Miron s-a îngrăşat de când nu a mai fost în România: «Eu şi Miguel vrem să ne luăm o casă»

CLIIMA20140530_0088_1.jpg

Leonard Miron (captură Kanal D)
Citeste tot despre: 

Fostul prezentator tv Leonard Miron (45 de ani) şi-a făcut apariţia la emisiunea lui Teo Trandafir cu un look schimbat faţă de acela cu care eram obişnuiţi.

Având destul de multe kilograme în plus, vedeta a vorbit despre traiul în Anglia alături de partenerul său, Miguel.

"Încercăm să cumpărăm o casă. De anul trecut, din toamnă, tot căutăm. Până acum am dormit pe o saltea în locuinţa în care stăm la Londra. S-au întâmplat tot felul de lucruri şi am pierdut casele una după alta", a povestit Leonard Miron, care şi-a găsit o pasiune comună cu Teo Trandafir. "Am doi porcuşori de  Guineea, mânca-i-ar tata!", a spus el, spre încântarea gazdei emisiunii.

CLIIMA20140530_0089_1.jpg

Leonard Miron (captură Kanal D)

"Eu am zis de două ori că mi-am găsit jumătatea şi de două ori am greşit", a recunoscut fostul prezentator, care are o relaţie de 13 ani cu spaniolul Miguel. "Eu sunt Berbec şi întâi dau cu capul, apoi mă gândesc că era un zid şi mai bine îl ocoleam sau îl săream. El, în schimb, se dă un pas înapoi şi râde de mine. După aia îmi zice: «Ţi-am spus eu!»", s-a amuzat Leonard Miron.

Leonard Miron a dezvăluit în urmă cu aproape doi ani că este homosexual, după ce renunţase de multă vreme la cariera în televiziune şi plecase din România. Din când în când, fosta vedetă a TVR-ului se întoarce în ţara natală.

CLIIMA20121115_0108_1.jpg

Le place să facă sex pe întuneric!

Aşa arăta Leonard Miron pe vremea când lucra în Televiziunea Română

CLIIMA20140530_0090_1.jpg

Leonard Miron (Arhiva Click!)

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1