FOTO Iulia Vîntur umblă cu «şifonierul» după ea

Citeste tot despre: 

Vedeta PRO TV Iulia Vîntur şi-a transformat portbagajul maşinii într-un şifonier ambulant. Blonda şi-a burduşit maşina cu te miri ce, dar mai ales haine de tot felul, de la rochii elegante până la geci sport.

Fotoreporterii Click! au surprins-o zilele trecute prin oraş rezolvându-şi probabil câteva treburi, ca orice om obişnuit. După ce a părăsit un imobil din Calea Floreasca, vedeta s-a îndreptat spre o altă vilă din centrul Capitalei, unde a stat timp de aproximativ o jumătate de oră. Ea a ieşit din clădire ţinând în mână cu grijă nişte haine puse pe umeraşe.


În momentul în care a deschis portbagajul maşinii să le depoziteze, au ieşit la iveală şi alte piese vestimentare, dar şi pungi mari umplute până la refuz pesemne tot cu haine. Lucrurile probabil mai costisitoare erau frumos ordonate pe umeraşe, iar peste ele puse huse pentru protecţie, semn că Iulia Vîntur ştie să-şi preţuiască investiţiile. Odată ce a ajuns la PRO TV, prezentatoarea a luat câteva haine de schimb din „portbagajul-şifonier" şi a intrat cu ele în sediu.

Ştirista de la PRO TV conduce un SUV de la Range Rover


 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1